Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali nu mai suportă şi ia decizii radicale. Jucătorii care vor pleca de la FCSB

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali nu mai suportă şi ia decizii radicală. Jucătorii care vor pleca de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus clar. 6 fotbalişti sunt out şi vor pleca din această iarnă.

Gigi Becali are însă probleme cu aceştia. Unii dintre ei nu vor să plece pentru că au salarii mari. Milionarul speră să îi convingă să rezilieze contractele cu ei.

Gigi Becali nu mai suportă şi ia decizii radicale

Gigi Becali a făcut anunţul imediat după FCSB – Mioveni 5-1. Saşe dintre jucători sunt pe lista neagră, iar milionarul nu mai vrea să îi vadă la echipă. A spus clar şi cine sunt aceştia. Este vorba despre Rachid Bouhenna, Radu Boboc, Florin Achim, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter.

Aceștia vor fi folosiţi în meciul de Cupă cu FC Botoşani, apoi clubul va căuta soluţii pentru a le rezilia contractele sau a-i împrumuta. Mulți dintre ei nu vor însă să plece, iar Gigi Becali este foarte supărat pe atitudinea acestora.

„Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Va bea şi el o şampanie.

Normal, ar trebui să câştige şi ăia, că sunt şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi.

Au început…Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul că îl doare coasta. Eu am zis >. Îi duceţi pe bancă acolo, ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau.

M-au supărat, din moment ce dai sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal!

Cine nu a primit şanse? Boboc, Dumiter? Toţi au primit şanse! Eu nu am nimic cu ei, atât pot ei. Dacă ei sunt de echipă mică, du-te, bă, poate joci bine acolo şi pleci în străinătate.

Pe Dulca îl vor la Târgovişte, dar zic stai să vezi, nu ştiu ce, că nu prea vrea. De ce să nu te duci acolo să joci fotbal? Ce să găsească mai bun?

Dacă era fotbalul uşor, nu se plăteau miliarde de euro!”, a dezvăluit Gigi Becali, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed