Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali mai scapă de doi jucători de la FCSB. Unde vor juca aceştia din sezonul viitor

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali mai scapă de doi jucători de la FCSB. S-a aflat unde vor juca aceştia din sezonul viitor de Superliga. Supărat că a ratat titlul în faţa Farului lui Gică Hagi, milionarul face curăţenie.

Gigi Becali a hotărât să renunţe la Ovidiu Perianu și Ianis Stoica. Cei doi vor continua, sub formă de împrumut la U Cluj.

Gigi Becali mai scapă de doi jucători de la FCSB

După ce s-a înţeles cu Toni Petrea, U Cluj îşi face echipă şi pentru sezonul viitor. A profitat de faptul că Gigi Becali vrea să scape de cât mai mulţi jucători. Astfel, a prelungit împrumuturile lui Perianu şi Ianis Stoica. Petrea i-a dorit pe cei doi, mai ales că îi ştie din perioada în care a antrenat-o pe FCSB, conform gsp.ro.

Mai mult, Petrea îi poate utiliza datorită faptului că sunt eligibili pentru regula U21. Cei doi n-au confirmat însă sub comanda lui Sabău. Ar fi plecat dacă Moţul rămânea la echipă.  Acoperirea regulii U21 e, de fapt, una dintre principalele probleme cu care U Cluj se confruntă. Din lotul cu care a terminat sezonul trecut ar exista o singură variantă cât de cât rezonabilă: Albert Hofman. El a jucat însă extrem de puțin, doar 4 jocuri de campionat și două de Cupa României.

U Cluj ajunge deja la 5 achiziții în acest mercato de vară. Primii trei sunt Bogdan Mitrea, Daniel Popa și Doru Popadiuc. Ultimii doi sunt și ei foști elevi de-ai lui Toni Petrea, ei colaborând la Chindia, în perioada septembrie 2022 – mai 2023.

Becali a renunţat la 10 jucători în această vară. Sorescu, I. Cristea, Tamm, S. Șerban – Oaidă, Perianu, Nikolov – Omrani, I. Stoica, Musi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed