Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali face curăţenie la FCSB. A mai renunţat la un jucător

Îi dă afară pe toţi! Gigi Becali face curăţenie la FCSB. A mai renunţat la un jucător. Este al optulea nume la care vicecampioana renunţă în această vară. Este vorba despre un tânăr pe care echipa roş-albastră se baza în trecut.

Gigi Becali a mai înlăturat un jucător de la FCSB. Este vorba despre Alexandru Musi. Acesta va fi trimis la Poli Iaşi în continuare.

Gigi Becali face curăţenie la FCSB

Gigi Becali este foarte supărat după ce a pierdut un nou titlu, în Superliga. Îl va ceda, din nou, pe puştiul Alexandru Musi. Va miza din sezonul viitor pe Matei Tănasă. Musi se adaugă unei liste importante de jucători daţi afară. Deian Sorescu, Joonas Tamm, Iulian Cristea, Denis Haruț, Răzvan Oaidă, Nikolov și Billel Omrani.

Lista celor respinși de FCSB se va completa cu încă un nume. E vorba despre Alexandru Musi. Acesta era luat serios în calcul de cei de la FCSB în perspectiva următorului sezon. El va fi eligibil pentru regula U21. Era văzut ca alternativa lui Octavian Popescu, soluția numărul 1 a roș-albaștrilor în următoarele două campionate pentru legea FRF, conform gsp.ro.

Tocmai din acest motiv Musi a și fost cedat la Poli Iași, cu scopul de a avea meciuri în picioare. Totuși, evoluțiile lui în tricoul grupării din Copou n-au fost pe placul celor de la FCSB. Musi va continua la Iași încă cel puțin un campionat sau va fi cedat la alt club.

Pe de altă parte, FCSB nici nu ar fi de acord să-l cedeze definitiv pe Musi. Asta pentru că va fi eligibil pentru regula U21 nu doar în următoarele două sezoane de Superliga 1, ci și în perioada 2025-2027. Alex e născut în 2004

FCSB va miza Matei Tănasă. Acesta e chiar cu un an mai tânăr decât Musi. E născut în octombrie 2005, și e în aceeași situație din punctul de vedere al eligibilității pentru regula U21, va fi OK încă 4 ani din acest moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed