I-a dat de l-a julit. Bogdan Stelea, dezvăluiri despre bătaia cu Ionel Ganea

Bogdan Stelea, fostul portar al naționalei României, a rememorat disputa violentă pe care a avut-o cu Ionel Ganea, în urmă cu două decenii, în cantonamentul echipei naționale.

Ionel Ganea si Bogdan Stelea au fost colegi la echipa națională între 1999 și 2005.

Arnold vs Ganezu. Cine a ieșit mai șifonat

Stelea a recunoscut că în „lupta” din 2001, Ionel Ganea a ieșit mai bine.

„Eram la antrenament, aveam niște exerciţii 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, inclusiv pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât. La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un ”animal”, nu a simţit mare lucru.

Şi de acolo ne-am luat în gură…eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat. El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins ca lumea când am dat, că primul care a dat am fost eu. Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine”, a spus Stelea, conform Orange Sport.

Întrebat dacă cei doi își mai poartă ranchiună, Stelea a mărturisit că spiritele s-au calmat încă din acea zi.

Ionel Ganea a fost implicat în mai multe acte de violență de-a lungul timpului.

Gabriel Stan fostul său antrenor de la Brașov a povestit cum ”Ganezu” și-a bătut un coechipier în vestiar.

în 2007 la un meci între Poli Timișoara și Rapid, Ganea l-a strâns de față și l-a lovit cu pumnul în coaste pe arbitrul asistent Dorin Mudura.

În 2020, Ioana, fiica lui Ionel Ganea, i-a reproșat acestuia modul în care și-a tratat fosta soție, pe Dana Iaru: „Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe”.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. I.Ganea arupt piciorul unui jucator in Premier League…genul Lacatus/Ardeleanu…si parca acesta nu a mai putut reveni in fotbal.Un tip agresiv din fire… Pacat ca era destul de bun …in teren…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed