Horațiu Moldovan a fost avertizat. Ce s-ar putea întâmpla la EURO 2024. Omul lui Edi Iordănescu, dezvăluiri din interior

Horațiu Moldovan a fost avertizat în legătură cu convocarea sa pentru EURO 2024. Omul lui Edi Iordănescu a făcut dezvăluiri din interiorul echipei naționale. Portarul nu a prins niciun minut la Atletico Madrid.

Fostul portar al celor de la Rapid a fost titular în poarta naționalei. A acceptat însă să se transfere la Atletico Madrid, unde nu a jucat niciun minut.

Horațiu Moldovan a fost avertizat

Leo Toader, antrenorul de portari de la echipa națională, a vorbi despre situația lui Horațiu Moldovan (26 de ani). Portarul a fost titular în poarta naționalei în campania de calificare la EURO 2024, dar după transferul la Atletico Madrid nu a mai prins niciun minut.

Leo Toader spune că deocamdată Edi Iordănescu nu a luat nicio decizie, dar prezența sa la EURO 2024 nu este sigură. Acesta speră însă ca Moldovan să primească o șansă în Spania.

„Deocamdată e un semn de întrebare. Nu există nicio hotărâre decisivă. Să avem răbdare că poate va juca, poate i se va oferi șansa. Nu pot să iau hotărâri acum. Dar o spun clar: cum a avut și Niță problemele de la Sparta și nu a jucat opt luni, e greu! Dacă ai șanse în primele luni, când nu-ți pierzi din ritm încă, după 4-5 luni va fi foarte greu să fii la forma pe care ai avut-o.

Sper ca el să prindă niște meciuri, am ținut legătura în permanență cu el. M-am interesat de modul cum se lucrează acolo.

Nu am ajuns încă să-l văd la antrenamente, are abia o lună și ceva. Am să-mi fac timp să ajung și la el după acțiunea asta din martie, prin aprilie să mă duc să îl văd la antrenamente”, a declarat Leo Toader, pentru Fanatik.ro.

Jan Oblak, portarul celor de la Atletico Madrid, are unul dintre cele mai slabe sezoane. Astfel, românul ar putea avea șansa de a intra în poarta madrilenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed