Imagini virale cu Horațiu Moldovan! Ce face, de fapt, portarul român, la Atletico Madrid. Totul a ieşit la iveală / Video

Imagini virale cu Horațiu Moldovan! Ce face, de fapt, portarul român, la Atletico Madrid. A apărut într-unul dintre cele mai amuzante videoclipuri postate de către club. Totul a ieşit la iveală.

Horațiu Moldovan, o prezență dinamică în vestiarul spaniolilor! Cum s-a acomodat portarul la Atletico Madrid.

Imagini virale cu Horaţiu Moldovan!

Horațiu Moldovan a ieșit în evidență în vestiarul spaniolilor! Românul care a părăsit Rapid s-a amuzat copios pe seama noului look al lui Antoine Griezmann.

Francezul a apărut bărbierit complet, iar videoclipul a devenit rapid viral pe rețelele sociale.

Gimenez a fost primul care a reacționat: ”Te-ai bărbierit? Îți stă mai bine așa!”.

Rodrigo de Paul, de asemenea, nu s-a abținut, pipăindu-i fața atacantului: ”Ești ca un bebeluș!”. 

Horațiu Moldovan a fost surprins de schimbarea de look a francezului, zâmbind pe toată durata discuției.

Diego Simeone, discurs înainte de Atletico-Inter

„(n.r. despre Inzaghi) Îmi amintesc bine de el pentru că am petrecut mult timp împreună la Lazio. Am vorbit mult despre fotbal. Avea o foame incredibilă de fotbal.

A demonstrat asta în Liga Campionilor anul trecut, ajungând în finală. Și acum în acest sezon o arată și în ligă. Și se descurcă bine și în Liga Campionilor. Au jucători grozavi.

Fără jucători mari este mai dificil să faci un antrenor grozav. Ei avansează pe flancuri. Și apoi introduc mingea în zonă cu mulți jucători înainte. Și apoi, dacă trebuie să stea mai adânc și să contracareze, o vor face și o pot face foarte bine. Sunt întotdeauna foarte puternici în defensivă!”, a declarat antrenorul spaniolilor.

Inter a învins-o pe Atletico Madrid în prima manşă a optimilor Champions League, scor 1-0. În retur se va da însă bătălia decisivă pentru calificare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed