Haos total la Bayern Munchen: Thomas Tuchel și încă un greu din conducere, la un pas de a fi demiși

La Bayern Munchen este un haos cum nu s-a mai văzut vreodată la echipa bavareză, iar Thomas Tuchel ar putea fi demis.

Instalat de doar o lună pe banca bavarezilor, Tuchel a avut un parcurs de coșmar și riscă să rateze toate obiectivele.

Tuchel și Kahn, demiși dacă pierd titlul

În momentul demiterii lui Julian Nagelsmann, Bayern Munchen era lider în Bundesliga, avea 8 victorii la rând în Liga Campionilor și erau în Cupa Germaniei.

De la sosirea lui Tuchel a început dezastrul. Bayern a fost eliminată din Cupa Germaniei și din Uefa Champions League. Mai mult decât atât, bavarezii au pierdut și poziția de lider în Bundesliga, după un egal și o înfrângere.

Jurnaliștii de la Bild arată faptul că Tuchel a reușit să îi scoată din sărite pe șefii lui Bayern prin faptul că nu-și asumă deloc ultimele rezultate. Mai mult, germanul pare că dă vina pe Julian Nagelsmann pentru modul în care arată echipa.

„Părem secați de energie. Arătăm ca o echipă care a jucat deja 70 de meciuri sezonul acesta. Nu suntem în stare să jucăm un fotbal fără greșeală. Etapele trec și ne scapă punctele printre degete. Nu trebuia să pierdem acest meci. Nu am fost suficient de concentrați, nu am dat nicio dovadă de dorință. Simt că jucătorii au rămas fără energie, nu știu de ce. E un moment foarte dificil pentru noi, s-au întâmplat prea multe la echipă. Nu avem energie”, a spus tehnicianul după duelul pierdut cu Mainz.

Oliver Kahn, la un pas de a fi demis

Haosul la Bayern Munchen a început în momentul în care a fost demis Julian Nagelsmann. Oficialii clubului explicau atunci că urmează o perioadă crucială și este nevoie de un șoc la echipă.

Demiterea lui Nagelsmann ar fi survenit ca urmare a unor conflicte avute de antrenor cu șefii lui Bayern, dar și cu jucătorii.

După demiterea antrenorului, Bayern a ratat două obiective: Uefa Champions League și Cupa Germaniei. De asemenea, în campionat echipa șchioapătă și are mari emoții în privința titlului de campioană.

CEO-ul celor de la Bayern Munchen, Oliver Kahn, a fost printre oamenii care au susținut demiterea lui Nagelsmann. Acum, o dată cu eșecurile lui Thomas Tuchel, Kahn este la un pas de a fi demis.

Fostul fotbalist Jan Aage Fjortoft, în prezent editorialist la Sky și BildZeitung, susține că are informații despre demiterea lui Kahn.

„Mi s-a spus că există ‘un proces în desfășurare’ și e doar o ‘chestiune de timp’ înainte ca Oliver Kahn, CEO-ul lui Bayern, să fie revocat din funcția sa.
Un antrenor trebuie să câștige vestiarul. Un CEO trebuie să câștige angajații. La Bayern există sentimentul că Kahn nu i-a câștigat niciodată și, prin urmare, nu are suficient sprijin atunci când lucrurile devin grele, așa cum se întâmplă acum”, a notat Fjortoft.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed