‘Groparul’ României din Muntenegru şi-a asumat eşecul! Căpitanul Vlad Chiricheş a recunoscut totul: ‘Greşelile mele au costat echipa!’

‘Groparul’ Românie din Muntenegru şi-a asumat eşecul! Căpitanul Vlad Chiricheş a recunoscut totul şi şi-a pus cenuşă în cap la finalul umilinţei de la Podgorica. Cele două mari gafe ale jucătorului de la Sassuolo au dus la golurile marcate de muntenegreni.

Chiricheş se consideră responsabil pentru înfrângere şi a anunţat că îşi asumă în totalitate gafele făcute. „Îmi asum întreaga responsabilitate, greșelile mele au costat echipa, cred că de asta am pierdut. Ei nu și-au creat multe ocazii, jocul nu a fost extraordinar. Îmi pare rău pentru jucători, sper să nu-i afecteze foarte mult, iar în Bosnia să facem un joc mai bun și echipa să câștige.

Probabil am fost surprinși de agresivitatea lor, au fost mai puternici în dueluri și mai proaspeți, jocul nostru nu a fost foarte bun. Sper ca acest eșec să aibă un impact în vestiar și fiecare să-și dea seama că trebuie să dea mai mult, să fie mai încrezători, să aibă mai multă încredere și să jucăm mai bine.

Tricoul naționalei îți dă responsabilitate și trebuie să fii în cea mai bună formă, să ajuți echipa să câștige”, a declarat Chiricheș, conform PrimaTV.

CLASAMENTUL GRUPEI

1. Muntenegru 3
2. Bosnia 1
3. Finlanda 1
4. România 0

Programul României în Liga Națiunilor

7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica

11 iunie: România – Finlanda, ora 21:45

14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45

23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45

26 septembrie: România – Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed