Greșeala uriașă a lui Gigi Becali! Jucătorul care lipsește enorm de la FCSB. Ar putea să îi coste scump

Greșeala uriașă a lui Gigi Becali! A nominalizat jucătorul care lipsește enorm de la FCSB. Absența acestuia ar putea sa îi coste scump. Cine este componentul care a părăsit vicecampioana mult prea devreme.

Gigi Becali a comis-o! Latifundiarul din Pipera a renunțat prea ușor la un jucător care ar fi făcut diferența la FCSB.

Greșeala uriașă a lui Gigi Becali!

Malcom Ejouma a fost împrumutat de către vicecampioană la Bari, deși mijlocașul francez a dat dovadă de evoluții bune în tricoul roș-albaștrilor!

Leo Strizu a analizat lotul lui Elias Charalambous și laudă mijlocașii din vestiarul FCSB-ului. Mai mult, fostul antrenor a subliniat lipsa lui Malcon Edjouma, jucător care și-a câștigat rapid notorietatea și care ar fi fost cea mai bună variantă pe care o avea tehnicianul cipriot, la mijlocul terenului.

„FCSB parcă îți dă impresia de o echipă solidă care ia gol greu, parcă te pune la muncă intensă adversarul. Te lasă să ai posesie, dar fără niciun rezultat. Poate dacă ar fi înscris Nistor se desfăceau mai mult. Dar, din punctul meu de vedere, cu apărarea, cu cei doi mijlocași centrali, Șut și Lixandru, e o zonă centrală foarte puternică.

”Un jucător care te forțează ca antrenor să ai grijă de el!”

Fundașii centrali nu dau ei dovadă de foarte multă tehnicitate pentru a construi, dar prin agresivitate, prin partea fizică rezolvă tot ce înseamnă parte defensivă foarte ușor. Dar dacă nu îi ai pe Olaru și Coman te chinui 100%!

E un jucător inteligent, care muncește mult. Vorbeam în club, el mai are un frate. Și când a făcut junioratul, el nu avea treabă cu colectivul. El rămânea după antrenamente, el muncea și își vede din treaba lui. Nu e un jucător de care să spui «WOW!», că scoate om din joc, să te încânte cu diagonale de 30-40 de metri.

E acolo unde trebuie. E un jucător care te forțează ca antrenor să ai grijă de el. Acum, depinde și de politica fiecărui club.

Vă dau numele unui om care nu trebuia îndepărtat: Edjouma. Era peste toți. Campionatul trecut ți-a dat gol la CFR, ca al doilea vârf, ți-a dat gol la Voluntari. Avea calități foarte bune, putea să scoată om din joc.

Când ai un mijloc cu Șut, Ovidiu Popescu și Lixandru cine să îți construiască, cine să îți scoată om din joc!”, a declarat Leo Strizu, conform prosport.ro.

FCSB se va duela, în continuare, cu FC Botoșani, pe data de 25 februarie, de la ora 20.00!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed