Omul lui Dan Șucu s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. L-a făcut praf în direct

Omul lui Dan Șucu s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali. L-a făcut praf în direct. Finanțatorul echipei din Giulești a răspund la acuzațiile făcute de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a insinuat că ar putea exista unele aranjamente între FC Hermannstadt și Rapid, în cazul în care sibienii ar prinde play-off-ul.

Omul lui Dan Sucu s-a dezlănțuit! Atac devastator la adresa lui Gigi Becali

După acuzațiile aduse de patronul FCSB-ului, Victor Angelescu i-a răspuns lui Gigi Becali și s-a declarat amuzat. Pe de altă parte finanțatorul Rapidului l-a atenționat pe Becali să fie atent și în momentul în care arbitrajul este de partea echipei lui, nu doar la astfel de lucruri, potrivit digisport.ro.

„Îmi vine să râd. Care sunt ăia mulți care zic asta? Nu pot să-i înțeleg pe cei care spun asta. Nu știu ce omenie ar fi putut sa fie între Rapid și oricine, mai ales în acest meci. Sunt tertipurile domnului Becali. Nu are nimeni asemenea echipe (n.r. care să joace pentru anumite echipe). Nu cred că trebuie să luăm de bune spusele domnului Becali. Chiar nu le iau în serios.

Nu știu ce ar fi putut să fie în momentul ăsta. Sunt convins că Hermannstadt vrea să intre în play-off. Poate ei și Dani Coman își doresc cel mai mult să o bată pe Rapid.

Știți cum e, când pleci de undeva, îți dorești mult să bați acea echipă. Ei ne-au mai bătut în sezonul trecut pe Giulești. Au avut ocazii și în acest meci, dar noi am făcut un meci bun, solid, de ce să zicem doar că a jucat Sibiul slab?

Sunt ferm convins că de foarte mult timp nu mai există aranjamente în fotbal. Se mai întâmplă să greșească arbitrii, dar neintenționat, Unii sunt mai slabi, alții sunt mai buni. Repet, Hermannstadt vrea să intre în play-off.

Dacă tot credem ce zice Becali, să ne amintim când a spus în ultimii ani că s-a greșit în favoarea Stelei. El își vede interesul”, a spus Victor Angelescu potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed