Greşeala uriaşă a lui Gigi Becali! Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Pintilii. Dezvăluiri din interior

Greșeala uriașă a lui Gigi Becali! După plecarea lui Nicolae Dică, Mihai Pintilii a rămas antrenorul de facto la gruparea partonată de către Latifundiarul din Pipera.

Chiar dacă Pintilii pregătește echipa, gruparea „roș-albastră” nu are un tehnician care să dețină Licența Pro, după plecarea lui Leonard Strizu.

Gigi Becali a greșit cu Pintilii

Gigi Becali a greșit cu Pintilii! Cel puțin aceasta este opinia lui Dinu Gheorghe. Acesta este de părere că implicarea lui Gigi Becali este făcută mult prea publică și că echipa ar fi putut evita problemele cu federația.

”Sunt foarte mulți (n.r. fani) în această postură, care să nu fie de acord cu implicarea lui Gigi Becali la alcătuirea echipei, la schimbările care se fac, ceea ce mi se pare normal.

Ei puteau închide gura Federației foarte ușor. Antrenorul care era trecut în documente, Strizu, cine a mai fost pe acolo, Vintilă, să vină la antrenament frumos îmbrăcat. În treningul de prezentare, cu mâinile la spate, să se plimbe pe teren, Pintilii să lucreze cu echipa. El să fie prezent, să supravegheze antrenamentul, intră în vestiar, s-a încuiat ușa, vorbește doar Pintilii.

Ei s-au expus așa, mi s-a părut prea mult. Și, sigur, la jocurile oficiale, stă marionetă și dă indicații, chipurile, ce i se spune. Mă rog, a fost plăcerea lor, au vrut și o confruntare directă cu Burchel, cu Burleanu și așa mai departe”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

Cu pregătirea oferită de Mihai Pintilii, FCSB se află pe locul al 3-lea în play-off-ul Superligii, cu un total de 30 de puncte. În acest moment, gruparea „roș-albastră” se află la 5 puncte de liderul Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed