Omul lui Gică Hagi s-a dezlănţuit! Atac dur la adresa lui Florinel Coman. Greşeala uriaşă a jucătorului de la FCSB

Partenerul lui Gică Hagi a rămas mască. Ciprian Marica îl atacă pe Florinel Coman. Fostul internațional crede că jucătorul lui Gigi Becali face o greșeală uriașă. Este vorba despre mutarea de la finalul acestui sezon.

Atacantul celor de la FCSB ar fi acceptat oferta din Qatar, cei de la Al Duhail fiind dispuși să-i plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Ciprian Marica nu înțelege mișcarea lui Florinel Coman

Ciprian Marica nu înțelege de ce Florinel Coman a acceptat să joace în Qatar și nu a așteptat o ofertă de la o echipă din Europa. Atacantul de 26 de ani a urma să joace pentru Al-Duhail. Cel mai probabil, un factor decisiv în alegerea făcută de jucătorul lui Gigi Becali a fost salariul de 2 milioane de euro pe sezon.

Acționarul de la Farul nu l-a judecat însă pe Coman pentru alegerea sa.

„Mutarea lui în Qatar e greu de înţeles. Asta pentru că avem pretenţii şi ne aşteptăm ca jucătorii noştri să se ducă la echipe importante din Vest şi să ne reprezinte ţara. Să repună pe tapet fotbalistul român, aşa cum e cazul lui Drăguşin.

Pe de altă parte ne-am distrus valorile. Nu mai avem valori, nu mai sunt apreciate şi cumva şi jucătorii îşi dau seama că singurul lucru care mai contează sunt banii. Nu pot să-i judec dacă ei aleg să meargă într-o ţară pentru bani”, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florinel Coman a marcat în acest sezon 17 goluri şi a dat 10 pase decisive, ajutându-și echipa în lupta pentu titlu. Golgheterul celor de la FCSB are o cotă de piaţă de 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed