Giovanni Costantino s-a enervat cumplit! Ce a putut să spună după înfrângerea cu Hermannstadt: ‘Noi mereu facem erori’ + Mesaj dur pentru propria echipă

Giovanni Costantino s-a enervat cumplit! S-a aflat ce a putut să spună după înfrângerea cu Hermannstadt. FCU Craiova a pierdut, scor 0-1, iar şansele de a prinde play-off-ul au devenit nule.

Mai mult, echipa lui Giovanni Costantino are probleme acum cu evitarea retrogradării. Italianul şi-a criticat însă dur proprii jucători.

Giovanni Costantino s-a enervat cumplit!

„Meciul a fost echilibrat. Am avut şanse de a marca prin Albu de două ori. Apoi, Hermannstadt a marcat. Nu e uşor să vorbeşti după acest meci. Nu meritam să pierdem, dar am pierdut. Important e dacă reuşim să marcăm. Când e o eroare şi tu nu marchezi, dar ei pe o eroare au marcat. Noi mereu facem erori de pase, de atac. Asta e cel mai important în fotbal”, a spus Giovanni Costantino, la finalul meciului, în direct la DigiSport.

Mai mult, Giovanni Costantino a vorbit despre noul obiectiv al echipei sale în Superliga. „Cred că noi avem în acest an Cupa, play-out, mai multe posibilităţi pentru Europa. Totuşi, cu această mentalitate nu poţi câştiga. Important e să batem pe Iaşi. E important pentru clasament, pentru lot, pentru jucători”, a mai spus antrenorul italian, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed