Gigi Becali va lua foc! Mihai Pintilii și Leo Strizu trec peste ordinul patronului?

Leo Strizu, antrenorul din acte al FCSB-ului, a vorbit într-o conferință de presă despre planurile tactice anunțate de Gigi Becali.

Patronul lui FCSB a dezvăluit că îi va schimba poziția în teren lui Tavi Popescu.

Trece peste ordinul dat de Gigi Becali?

Tavi Popescu a luat un cartonaș galben în partida cu CFR Cluj și a fost suspendat pentru partida din etapa trecută cu FC Voluntari.

La finalul partidei contra campioanei României, Gigi Becali declara că oricum avea de gând să schimbe puțin poziția lui Tavi Popescu în teren.

„Tot răul spre bine, pentru că intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Schimbăm postul lui Tavi, care poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Gigi Becali.

Acum, înaintea meciului cu CSU Craiova, Leo Strizu a fost întrebat dacă Tavi Popescu va juca pe poziția dorită de Becali, iar antrenorul din acte al FCSB-ului a dat o replică uluitoare.

„Tavi Popescu este un jucător polivalent. Eu cred că a avut realizări și pe post de mijlocaș de bandă și pe post de inter. Sunt fotbaliști care au o valoare și fiecare își exprimă jocul pe poziția în care se simte cel mai bine. Acum nu pot să vă spun că Popescu poate să dea randament mai bun decât Olaru. Ați vorbit cu Pintilii? V-a spus el echipa? Pe durata campionatului, apar accidentări, apar cartonașe, atunci un jucător bun trebuie să ajute echipa din orice postură”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed