Gigi Becali va înnebuni de furie! Un fost jucător al Stelei i-a făcut praf jucătorii latifundiarului din Pipera: ` La FCSB nu mai sunt mingicari, acum echipa are gigicari`

Gigi Becali se va înfuria teribil! Valeriu Răchită, fost jucător al Stelei, a lansat un atac la adresa jucătorilor de la FCSB.

Vivi Răchită a analizat componența lotului vicecampioanei României și a tras o concluzie incredibilă.

Gigi Becali atacat de Vivi Răchită

Răchită a analizat lotul FCSB-ului și a concluzionat că echipei îi lipsește din lot un ”mingicar”. Mai mult, fostul fundaș al Stelei i-a numit pe jucătorii vicecampioanei ”gigicari” facând aluzie că sunt doar jucători pe placul patronului.

„La Steaua, încă din istorie, au fost mereu mingicari. Hai să ne aducem aminte: Marcel Răducanu, Anghel Iordănescu, ‘Miți’ Majearu, Aliuță. Acum, spune-mi un mingicar care este la FCSB. Eu le spun gigicari. Toți acum sunt ‘gigicari’, soldați care să facă ce spune patronul. Nu mai au voie.

A fost Budescu mingicar. L-a dat repede afară, că a început Budescu să dea pase cu exteriorul și călcâiul. ‘Ce faci, mă, tată, dai pase cu exteriorul și călcâiul?’. Nu înțelege Gigi că un mingicar, un meseriaș, cum se spune, aduce lumea la stadion, poate crea o situația de gol, poate scoate om din joc, poate da o pasă pe care nu o vezi la orice jucător. Ăștia sunt jucătorii de la FCSB acum, ‘gigicari’”, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

FCSB ocupă locul 3 în Superligă în acest moment și se află la 6 puncte diferență de liderul campionatului, CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed