Gigi Becali va fi uimit! Umilinţă totală pentru echipa Armatei. Anunţul făcut în direct va stârni un scandal uriaş

Gigi Becali va fi uimit! Umilinţă totală pentru echipa Armatei. Anunţul făcut în direct va stârni un scandal uriaş. Un fost preşedinte de club a lansat o serie de remarci dure la adresa echipei de drept public fără drept de promovare în Superliga.

Duşmanii lui Gigi Becali sunt făcuţi praf. Dinu Gheorghe a lansat o serie de atacuri dure la adresa celor de la CSA. Echipa Armatei nu vor putea promova nici la capătul acestui sezon.

Gigi Becali va fi uimit!

CSA Steaua conduce play-off-ul din Liga 2 în acest moment, cu 43 de puncte, dar nu au drept de promovare. Dinu Gheorghe îi face praf. Spune că această echipă consumă bani din bugetul statului fără a avea un obiectiv concret. Mai mult, viciază deznodământul din play-off-ul eșalonului secund.

„Să administrezi banii statului e cel mai ușor, asta fac ei acum, nu au nicio grijă. Pe ei nu îi interesează, au banii la dispoziție, ei se joacă cu banii statului. La orice loc de muncă, oricine lucrează are niște obligații, să rezolve o problemă, obiective.

Ei aici nu au niciun obiectiv. Și dacă terminau pe locul 12, tot banii ăia îi luau. Ceva numai la noi întâlnit, dar de vină sunt cei care conduc fotbalul românesc, pentru că permit la Liga 2 echipe cu asemenea forme de organizare, permit echipe în insolvență să activeze.

(n.r. despre speculațiile legate de faptul că CSA Steaua ar putea face jocurile împotriva lui Dinamo în play-off-ul din Liga 2) E posibil, da. Probabil că așa și va fi la un moment dat. Am spus, echipe în insolvență nu pot participa în Liga 1, Liga 2. Cluburile cu astfel de formă de organiare (n.r. ca la CSA Steaua) nu pot participa decât până la Liga 3, atât. Vrei să vii la Liga 2, te organizezi pe legea sportului, exact cum spune legea. Forma de organizare au făcut-o oameni care nu au nicio treabă cu fenomenul și Federația acceptă, nu e în regulă, dar treaba lor”, a spus Dinu Gheorghe, conform prosport.ro.

CSA este în acest moment un club de drept public. Pentru a primi acceptul de a promova ar trebui să își schimbe forma de organizare într-un club privat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed