Gigi Becali va fi uimit! Cuvinte uriaşe la adresa favoritului său. Un fost mare internaţional a vorbit despre Octavian Popescu

Gigi Becali va fi uimit! Cuvinte uriaşe la adresa favoritului său. Un fost mare internaţional a vorbit despre Octavian Popescu. Adrian Ilie l-a lăudat pe mijlocaşul vicecampioanei după prestaţia din meciul cu Rapid.

Gigi Becali va fi foarte fericit când va auzi acest lucru. După FCSB – Rapid 3-1, Adrian Ilie a ieşit la rampă.

Gigi Becali va fi uimit!

Cel poreclit Cobra a fost impresionat de calitățile perlei lui Gigi Becali. Adrian Ilie spune că Octavian Popescu trebuie să primească încredere din partea clubului.

„Finalizare din prima, uşor în colţul lung. Joacă simplu, finalizare simplă. Execuţie foarte bună a lui Tavi Popescu, are calitatea asta. Are ceva din mine. A profitat foarte mult de şansa pe care a avut-o în acest meci. Trebuie să îi dea continuitate.

Îmi place acum că a spus în cealaltă emisiune că a uitat fotbalul. Începe să îl joace din momentul de faţă. Din punctul meu de vedere, trebuie să îşi facă o analiză personală, pentru că trebuie să ajungă mult mai sus.

Să ia ca reper acest meci să fie cel mai prost meci jucat în cariera lui. La execuţia de aseară, are ceva din mine. A lovit mingea simplu, a ales foarte bine momentul. Portarul, chiar dacă este bine poziţionat, nu are ce face.

Alege momentele foarte bine. În urmă cu o lună de zile dădea la poartă. Pasa la golul lui Cordea este exact la întâlnire, cât trebuie. Are multă calitate şi oameni în club în jurul lui, inclusiv Meme-ul, pe care îl consider unul dintre cei mai mari conducători, să meargă să vorbească cu el în fiecare zi”, a spus Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed