Gigi Becali va fi uimit! Anunţ incredibil al unui fost jucător de la FCSB. A dat cărţile pe faţă

Gigi Becali va fi uimit! Anunţ incredibil al unui fost jucător de la FCSB. A dat cărţile pe faţă. A vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu latifundiarul din Pipera când evolua pentru vicecampioană.

Gigi Becali este lăudat de către unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din ultimii ani. Este vorba despre fostul atacant, Bogdan Stancu.

Gigi Becali va fi uimit!

Bogdan Stancu a fost unul dintre preferații lui Gigi Becali. Mai mult, cei doi au rămas în relații bune chiar și după plecarea fotbalistului de la FCSB. Întrebat despre latifundiarul din Pipera, fostul atacant a avut doar cuvinte de laudă. A ținut să evidențieze ceea ce face finanțatorul nu doar pentru fotbal, ci și pentru oameni.

„Domnul Becali este exact așa cum îl știți și dumneavoastră. Un om credincios, în primul rând, care ajută oamenii și un om de cuvânt. Niciodată nu a întârziat cu salariile, mereu am avut parte de cele mai bune condiții. Am avut o relație foarte bună cu dânsul!”, a spus Bogdan Stancu, pentru digisport.ro.

În acest moment, vicecampioana este lider în Superliga. Are un avans de 3 puncte faţă de CFR Cluj, după 16 etape disputate din sezonul regulat. După mai multe rezultate slabe, vicecampioana a învins FCU Craiova, în derby-ul din ultima etapă a Superligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed