Dumitru Dragomir rupe tăcerea! A spus adevărul despre acuzațiile la adresa lui Gigi Becali. Scandalul va escalada

Dumitru Dragomir rupe tăcerea! A spus adevărul despre acuzațiile la adresa lui Gigi Becali. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și-a recunoscut rolul în preluarea Stelei de către patronul roș-albaștrilor.

Dumitru Dragomir a spus tot!  Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la negocierile pentru preluarea Stelei.

Dumitru Dragomir rupe tăcerea!

Dumitru Dragomir a expus, odinioară, o ipoteză care a făcut controverse la nivelul fotbalului intern.

Fostul președinte LPF a acuzat faptul că Gigi Becali ar fi ”furat” Steaua în 2003. În prezent, Dragomir a recunoscut că relația sa cu latifundiarul din Pipera nu a fost una tocmai bună, motiv pentru care acuzele la adresa afaceristului au fost pur intenționate.

„Știi cum e asta cu suporterii? Dacă ai rezultate bune… Atunci eu m-am certat cu Gigi. Eu am zis și alte prostii, mult mai mari decât asta, asta a fost nimic.

Am spus atâtea prostii încât nici nu mai mi-e rușine de ele. Mă certasem cu el și cu Giovanni și cu toți. Eram la mare atunci când am spus asta.

După m-a sunat și am vorbit normal. De câte ori m-am certat eu cu ei. De-aia nu mai pot eu că se supără suporterii. Nu e adevărat, cum să fie adevărat?

Steaua s-a luat printr-o hotărâre judecătorească, Federația Română de Fotbal a luat decizia, nu Liga Profesionistă de fotbal, dar lumea nu știe!”, a continuat Dragomir, conform Fanatik.

Fostul oficial admite, în prezent, că decizia preluării Stelei de către Gigi Becali a stat numai și numai în mâinile instanței, fără influențe exterioare.

„Le-am spus de nu știu câte ori. Steaua s-a luat prin hotărâre judecătorească, altfel nu putea fi luată, iar Liga nu a avut nici măcar unu la sută vreo influență.

De ce să vorbim aiurea? Pe mine mă înjurau 55.000 de spectatori pe stadion, iar când plecam, nu puteam să merg la mașină că voiau să facă poze cu mine chiar ăia care mă înjurau!”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed