Gigi Becali va fi surprins! Ce a putut spune fostul său rival. Totul s-a întâmplat în direct

Gigi Becali va fi surprins! S-a aflat ce a putut spune fostul său rival. Totul s-a întâmplat în direct. Latifundiarul din Pipera nu s-ar fi aşteptat ca unul dintre duşmanii săi să îl laude pentru activitatea de la FCSB.

Gigi Becali este cunoscut pentru modul în care o conduce pe FCSB. Se bagă peste antrenori, le dictează echipă şi schimbările prin telefon.

Gigi Becali va fi surprins!

În ciuda acestor lucruri, fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, îl apără pe Gigi Becali. Iancu este de părere că omul de afaceri din Pipera trebuie lăsat să continue în aceeași direcție.

Fostul patron de la Poli Timișoara, eliberat recent din închisoare, spune că șeful vicecampioanei face un mare bine fotbalului românesc. „Nu-i lipseşte nimic! Lăsaţi-o aşa cum este şi lăsaţi-l pe domnul Gigi Becali să fie în permanenţă angajat pe obiectivul pe care şi l-a propus alături de echipă, să fie continuu provocat să investească, pentru că e bine pentru fotbalul românesc.

În peisajul ăsta, ar fi un minus greu de suportat ieşirea lui din tagma investitorilor”, a declarat Marian Iancu, conform Orange Sport.

Vicecampioana tocmai a tranşat derby-ul Superligii din Gruia. S-a terminat CFR Cluj – FCSB 0-1 şi trupa lui Becali s-a apropiat la 9 puncte de echipa lui Dan Petrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed