‘Gigi Becali va fi făcut sfânt’. Dumitru Dragomir, dezvăluiri uluitoare despre patronul celor de la FCSB. Totul a ieşit la iveală

‘Gigi Becali va fi făcut sfânt’. Dumitru Dragomir, dezvăluiri uluitoare despre patronul celor de la FCSB. Totul a ieşit la iveală. Fostul şef al LPF este absolut încântat de planul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali pregăteşte o sărbătoare unică pe Arena Naţională. Şeful celor de la FCSB a spus ce vrea să facă după ce echipa lui ia titlul în Superliga.

‘Gigi Becali va fi făcut sfânt’

Dumitru Dragomir este impresionat de show-ul cu drone pe care Gigi Becali îl vrea înainte de FCSB – Rapid. Patronul vicecampioanei României vrea spectacol la partida de pe Arena Naţională cu lumini cu drone care vor forma o cruce deasupra Arenei Naționale.

Fostul președinte al LPF a spus că show-ul pus la cale de finanțatorul bucureștenilor va rămâne în istorie. Mai mult decât atât, Dragomir a declarat că lupta pentru titlu s-a încheiat de mult și că trofeul va ajunge la FCSB, conform fanatik.ro.

„S-a terminat de mult, tot spuneam că nu au cum să piardă. Nici dacă nu mai joacă nu îl prind din urmă, se bat între ele. Termină la 15 puncte de a doua. S-a terminat, ce miracole la fotbal. O face pentru toată omenire, toată omenirea va afla de chestia asta (n.r. crucea din drone).

Nu va exista televiziune pe pământ care să nu dea imaginea asta, o cruce luminoasă deasupra meciului. Nu a mai existat așa ceva. Gigi Becali va fi făcut sfânt, dacă nu va fi așa să nu îmi spuneți Mitică Dragomir”, a declarat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

FCSB ar putea să câştige titlul, chiarîn această etapă. Asta dacă se impune în faţa celor de la Rapid, iar CFR Cluj şi CSU Craiova nu câştigă meciurile din această rundă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed