Gigi Becali surprinde pe toată lumea! Echipa cu care ţine, de fapt, din Superliga. Toată lumea va fi uimită

Gigi Becali surprinde pe toată lumea cu declarațiile sale! Echipa cu care ţine, de fapt, din Superliga, în afară de FCSB. Toată lumea va fi uimită de afirmațiile latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali a declarat că unul din jucătorii pe care îi dorește la echipa sa este de la FCU Craiova. Altă dezvăluire surprinzătoare, a fost când a spus că gruparea din Bănie, condusă de Adrian Mititelu, este singura cu care ține din Superliga.

Declarațiile surprinzătoare ale lui Gigi Becali!

Finanțatorul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Acesta a intervenit în disputa dintre cei doi, tată și fiu, după declarațiile făcute de Adrian Mititelu jr. în urma unei partide pierdute. Săgețile aruncate asupra tatălui său nu au fost trecute cu vederea de Becali, care a vrut să îl certe pe juniorul oltean.

”Săracul de el, iți dai seama să fii în locul lui? E singura echipă de care îmi pare rău, l-am văzut că a avut și scandalul cu fii-su. I-am dat telefon, i-am zis ‘vrei să mă cert eu cu el?’ Am zis că dacă vorbesc eu poate înțelege un lucru.

Dacă vezi că vorbește așa… Ia vino, tată, încoa! Pentru tine muncesc. Ia-le pe toate și fă tu, să vedem ce faci. Dă-le pe mâna lui dacă e așa obraznic”, a spus Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

FCU Craiova se află pe loc direct retrogradabil în Superliga și trebuie să lupte până în ultima secundă, pentru a rămâne în primul eșalon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed