Gigi Becali ‘sparge banca’! Lovitura totală pregătită de patronul de la FCSB. Dezvăluiri incredibile din interior

Gigi Becali ‘sparge banca’! Lovitura totală pregătită de patronul de la FCSB. Sunt dezvăluiri absolut incredibile din interior. Se pare că latifundiarul din Pipera este pregătit de o nouă afacere de milioane de euro.

Gigi Becali ar putea să încaseze o sumă uriaşă. S-a aflat cine este viitorul produs important de export al celor de la FCSB.

Gigi Becali ‘sparge banca’!

Gigi becali ar putea să-l vândă pe Ştefan Târnovanu în străinătate. Cel puţin asta susţine fostul portar, Florin Tene. Acesta este antrenor cu portarii în staff-ul lui Laurențiu Reghecampf la Neftchi Baku.

Antrenorul care i-a pregătit pe Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Florin Niță și Silviu Lung Jr. a rămas cu o impresie foarte bună despre Ștefan Târnovanu. Totuşi, Târnovanu ar avea şi un punct slab, conform fostului portar.

„Târnovanu este un portar care s-a impus la FCSB, un goalkeeper de viitor, cu multe calităti. Dacă lucrează mai mult la jocul de picior și la plasament, va deveni un portar foarte căutat în Europa”, a spus Florin Tene, conform sport.ro.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, l-a scos din poartă pe Andrei Vlad pentru a-i face loc lui Ștefan Târnovanu. „Târnovanu de asta e în poartă și l-am sacrificat pe Vlad. Niciun gol pe care l-am luat nu i se poate imputa lui Târnovanu. Defensiva, e adevărat…”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed