Gigi Becali șochează pe toată lumea! Dezvăluirea care va produce un scandal uriaş. Ce a putut să facă şeful de la FCSB

Gigi Becali șochează pe toată lumea! Dezvăluirea care va produce un scandal uriaş.

Finanțatorul celor de la FCSB nu s-a abținut și a spus că a rugat un apropiat să-i pună un pariu pentru meciul disputat de echipa sa cu Nordsjaelland în preliminariile Conference League.

Câți bani a pierdut Gigi Becali la pariuri

Gigi Becali a mers pe mâna echipei sale în meciul cu danezii de la Nordsjaelland din preliminariile Conference League, dar a pierdut o sumă importantă de bani. Omul de afaceri a dezvăluit că a rugat un apropiat să-i pună un pariu pe calificarea echipei sale în play-off-ul Conference League. Suma jucată a fost de 20.000 de euro. Pariul a fost făcut live, în momentul în care FCSB avea cotă 5 pentru a merge mai departe.

„Am pierdut 20.000 de euro, am pus un pariu. Am vorbit cu cineva și a zis că e cotă 7. Cică dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună 50.000 de la el. Paria pentru mine. Ne cunoaștem. Mi-a zis că nu poate 50.000, că se poate maxim 20.000. Am pus 20.000 că ne calificăm. Nu am pariat eu. Nu ai voie să pariezi în România, când consideri că se fac aranjamente.

Dar dacă pariezi pe meciuri europene, nu se pune. Ce, puteam să fac aranjament ca să câștig? Nu am voie să pariez? Nu e moral să pun pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci nu e bine. Dar dacă pariez că bat, nu am treabă. Ce, eu nu am voie să mă distrez? Orice om are dreptul să se distreze.

E un joc ăsta. Nu e o chestiune de patimă, să pun 700.000, 1 milion. Dacă fac o obișnuință, da, dar așa, 20.000 e puțin. Apoi scăzuse cota când am pus eu, era 5. Am pus după ce am avut noi ocaziile prin Coman”, a declarat Becali, la Prosport Live.

FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland în Danemarca și a părăsit Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed