Gigi Becali, replică incredibilă pentru Adrian Mutu! Gestul şefului de la FCSB după ultima poreclă primită. Bătălia pentru titlul din Superliga escaladează

Gigi Becali, replică incredibilă pentru Adrian Mutu! Gestul şefului de la FCSB după ultima poreclă primită. Bătălia pentru titlul din Superliga escaladează. Latifundiarul din Pipera nu s-a mai abţinut după ultima poreclă de care a avut parte.

„Master of Destabilization” l-a numit Adrian Mutu pe Gigi Becali. Şeful celor de la FCSB nu a rămas dator faţă de antrenorul celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali, replică incredibilă pentru Adrian Mutu!

Gigi Becali, confruntare de la distanţă cu Adrian Mutu. Becali a râs când a auzit noua poreclă primită de la antrenor. Spune că CFR Cluj se teme de FCSB şi speră că această teamă să o prindă şi şeful arbitrilor, Kyros Vassaras. asta pentru a delega arbitrii corecţi la meciurile FCSB-ului.

“Cu ce i-am destabilizat pe ei? La ei nu am destabilizat nimic. Trebuie să se bucure (n.r. că îi destabilizează pe Rapid) ca să poată să ia locul 2 (râde). Lasă, să le fie frică!

Să îi fie frică şi lui Vassaras, să ne dea arbitrii corecţi. Am glumit prea mult şi din glumă în glumă mai spunem şi o prostie. Apoi mă cheamă iar la comisii. Nu mi-e frică, dar nu ai ce să le faci.

Îţi dă amendă pe care să nu o poţi contesta la TAS. Nu ai ce să le faci. Am spus avocatului că o să contest la tribunal. Şi 500 de lei poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti. Merg la justiţie dacă ai ceva la cap”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Mutu spune că nu mai există “omenii” în fotbalul românesc. “Nu cred că mai există omenii în fotbalul românesc. Îmi place cuvântul, dar depinde în ce situații. Dacă vorbim despre situația la care faci tu aluzie nu vreau să mă pronunț. Nu îmi dau cu părerea despre ce spun patronii.

Nu ține de competența mea. Ei acolo cu ei și noi antrenorii între noi. În fotbal nu mai există acest lucru. Sunt echipe, cum a fost Galațiul, care nu sunt de valoarea noastră, dar care au jucat cu mare ambiție. Bravo lor!

Și mai sunt și alte echipe la fel. Sportul nu trebuie să aibă parte de ‘omenii’. Nu există. O înfrângere usturătoare te poate învăța multe. Gigi (n.r. Becali) este și Master of Destabilisation.

Acum am văzut că vine și domnul Șucu, pe Neluțu îl știm. Vă dați seama ce o să iasă cu ei și cu Mihai Rotaru. Sunt oameni care stăpânesc bine arta conversației și a destabilizării”, a declarat Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed