Gigi Becali s-a enervat! Renunţă la jucătorul care s-a autopropus la FCSB. Salariul uriaş pe care l-a cerut

Arnold Garita a mers încrezător la masa negocierilor cu FCSB! Atacantul camerunez i-a impus lui Gigi Becali o serie de pretenții, iar atitudinea jucătorului nu i-a picat bine șefului din Superliga. Vârful a solicitat un salariu cu mult peste media campionatului românesc, dar și o primă de instalare generoasă.

Garita a rămas liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu Al-Faisaly, grupare din liga a 2-a din Arabia Saudită. De la FCSB, atacantul vrea să primească un venit lunar în valoare de 25.000 de euro.

Becali renunţă la jucătorul care s-a autopropus la FCSB!

Mai mult de atât, un bonus de instalare în valoare de 250.000 de euro ar fi pe placul lui Garita. Gigi Becali, interesat, în trecut, de serviciile camerunezului, consideră că pretențiile financiare ale acestuia sunt nejustificate și a renunțat, în secunda doi, la intenția de colaborare.

Arnold, fost vârf la FC Argeș, echipă care a retrogradat la finalul sezonului 2022-2023, a fost dorit și la acea vreme de către FCSB. Doar că atacantul nu a renunțat nici pe atunci la pretențiile financiare.

Prin urmare, acesta a ajuns la Al-Faisaly, pentru care a marcat 12 goluri și a furnizat alte 4 pase decisive în 33 de meciuri.

Palmaresul său din Arabia Saudită este asemănător cu cel de la FC Argeș: 14 goluri și două pase de gol în 38 de meciuri din Superligă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed