S-a aflat adevărul despre vedeta lui Adrian Mititelu! Cum a ajuns la CFR Cluj. S-a răzbunat pe Gigi Becali

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Adrian Mititelu! Cum a ajuns fotbalistul să plece la CFR Cluj. Patronul oltenilor s-a răzbunat pe Gigi Becali luând această hotărâre în privința jucătorului său.

Echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova a retrogradat în liga a doua. Jucătorii care și-au terminat contractele au plecat iar cei care încă mai au, vor rămâne în Bănie sau vor fi împrumutați, cum este și cazul lui Bauza sau Baeten.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Adrian Mititelu!

Mihai Stoica, președintele celor de la FCSB a vorbit despre „războiul” dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali. Acesta a vorbit și despre despre negocierile dintre FCU Craiova și campioana României, pentru transferul mijlocașului William Baeten.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali a declarat că este foarte încântat de belgian și își dorește să îl transfere la FCSB. Totul părea a fi ca și rezolvat, mai ales pentru că FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a.

Totuși, MM Stoica a dezvăluit motivul pentru care William Baeten nu va ajunge la FCSB. Este vorba despre o ofertă făcută de Becali, care a fost considerată „jignitoare” de către patronul de la FCU Craiova.

”Gigi a zis că îl vrea pe Baeten. M-am mirat foarte tare. A făcut o ofertă de 200.000 de euro. Adrian (n.r. Mititelu) a considerat foarte jignitoare oferta aia, deşi mie nu mi se pare jignitoare deloc. Mai avea un an de contract cu Craiova 1948.

I s-a părut foarte jignitoare şi a zis ‘mă răzbun, pentru asta îl dau la CFR’. Nu mi se pare o răzbunare”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Acum, Mititelu vrea să îl trimită pe William Baeten, sub formă de împrumut, la CFR Cluj. De asemenea, în Gruia va ajunge Juan Bauza.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed