Gigi Becali s-a enervat cumplit! Acuzaţii grave ale latifundiarului din Pipera. Selecţionerul Edi Iordănescu, luat în colimator

Gigi Becali s-a enervat cumplit! Acuzaţii grave ale latifundiarului din Pipera. Selecţionerul Edi Iordănescu, luat în colimator de către patronul celor de la FCSB. Nu s-a mai abţinut şi a spus tot ce crede despre selecţionerul tricolorilor.

Edi Iordănescu a calificat echipa naţională la EURO 2024. Acest lucru nu îi pasă lui Gigi Becali. Acesta lansează acuzaţii dure la adresa selecţionerului.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Gigi Becali vine cu dezvăluiri incredibile despre selecţioner. Este convins că Edi Iordănescu le ţine partea celor de la echipa Armatei în lupta din tribunale cu FCSB. Becali a venit cu o dezvăluire uluitoare despre Edi Iordănescu. Deşi a antrenat la clubul din Superliga, selecționerul României ar fi, de fapt, fanul rivalei din liga secundă, echipa Armatei.

„Este stelist, dar este cu CSA. Eu așa cred că e cu CSA. Mai glumim, mai alea, dar în privința asta chiar cred că ține cu CSA, nu cu FCSB.

Eu așa cred. Nu știu, e treaba lor. Edi nu este un om răutăcios. Nu cred că are împotriva mea, dar majoritatea sunt împotriva mea și atunci normal că țin cu CSA.

E legea firii. Este instinctul. Ei știu asta. Dacă-i întrebi ei zic că da, dar sunt împotriva FCSB e Steaua. De ce? Pentru că sunt eu acolo.

Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua. Păcatul invidiei e de când se naște omul din burta mamei. Te naști cu el.

Este un păcat și nici măcar nu poți să-i dai prea mare vină, te naști cu el și e greu să-l controlezi”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Milionarul nu s-a oprit aici. „(n.r. singura condiție cu care Becali s-ar uita la meciurile României de la EURO 2024) Dacă joacă copiii mei. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul din copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă nu mă interesează.
(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că și aseara aia trebuia să o prindă.

Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. E omenie, e omenie. Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo”, a spus Gigi Becali despre EURO 2024″, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed