Gigi Becali s-a dezlănţuit! Şi-a făcut praf echipa după umilinţa cu Silkeborg: ‘Sunt praf, de circ!’ + Şeful FCSB anunţă măsuri dure

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Şaltifundiarul din Pipera şi-a făcut praf echipa după umilinţa cu Silkeborg. Şeful FCSB nu a mai suportat umilinţa din Conference League şi anunţă măsuri dure.

Gigi Becali spune că nu şi-ar fi imaginat că rezervele lui Nicolae Dică sunt atât de slabe. Anunţă remanieri masive la echipe din iarnă. Mai mulţi jucători vor fi daţi afară.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

După Silkeborg – FCSB 5-0 Gigi Becali s-a decis. Urmează să dea afară mai mulţi jucători de la echipă. Decizia pe care a luat-o, de a trimite rezervele în Danemarca, este regretată acum de Gigi Becali.

”Normal că mă deranjează ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu mă aşteptam la aşa ceva. Dacă ştiam că sunt aşa de slabi, nici eu nu îi lăsam acasă pe ceilalţi. De unde să… nu credeam că sunt slabi în halul ăsta.

Adică nu îmi închipuiam. Acum, într-un fel îmi pare bine că ştiu unde sunt, ştiu unde mă aflu, ştiu ce jucători am. Ştiu că sunt praf. Ăia sunt praf, nu ai ce să faci cu ei. Trebuie să scăpăm de ei. Să iei atâtea goluri…

Am zis că mergem, poate câştigăm, poate facem un egal, poate mâncăm bătaie. Un gol, hai două, dar aşa ceva? Adică, să fie circ? Nu am crezut că ei sunt de circ. Eu nu am crezut că am dat bani pe aşa ceva.

Toţi jucătorii care au fost pe teren au fost luaţi cu bani. S-au dat bani pe ei: 1.7 milioane, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toţi jucătorii au fost luaţi cu bani. Toţi au fost luaţi cu bani.

Eu am trimis acolo nişte jucători pe care am dat bani în România. Şi am dat bani mulţi. De unde să ştiu că sunt praf? O să vedem la iarnă de cine putem să scăpăm. Au contracte, o să vedem cum facem”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Piers Morgan aruncă bomba. Ce se întâmplă cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Presa din toată lumea a anunțat că Ronaldo și-ar...

FCSB a dat de pământ cu CS Mioveni și a urcat pe locul 4 în Superligă

Vicecampioana României, FCSB, a făcut instrucție cu CS Mioveni...

Parteneri
Recomandari