Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a umilit în direct. Dezvăluirile care l-au scos din minţi pe şeful celor de la FCSB

Gigi Becali s-a dezlănţuit! L-a umilit în direct. Dezvăluirile care l-au scos din minţi pe şeful celor de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a reacţionat dur după ultimele dezvăluiri ale fostului antrenor, Leo Strizu.

Gigi Becali nu s-a mai putut abţine! Patronul celor de la FCSB a comentat declarațiile făcute de Leo Strizu, după ce tehnicianul s-a despărțit de vicecampioana României.

În ultimul timp, Leo Strizu a oferit o serie de declarații despre experiențele sale negative din perioada în care o „antrena” pe FCSB, iar o nouă reacție din partea patronului era de așteptat.

Leo Strizu l-a enervat pe Gigi Becali

Gigi Becali spune că declarațiile fostului său antrenor sunt „niște minciuni”. De asemenea, patronul a dezvăluit că Strizu a primit un „cadou de despărțire” în valoare de 1.800 de euro.

„Spune numai tâmpenii Leo Strizu. Niște prostii, că vezi Doamne, că Teia face la Steaua (n.r FCSB), că el l-a adus pe MM. MM l-a adus pe el! Eu am auzit niște discuții cu el, că e pe credință, că e fra-su. Zic bine, mă, îi dau să mânânce și el o pâine. Acum vine, vorbește el, face cutare, să-l dea pe Pițurcă afară, niște minciuni!

Câteodată mă gândesc să dea Domnul să n-ajung și eu așa. Adică minte! Oamenii ăștia cred că ei visează și apoi le transpun în viață. Asta nu poate să fie adevărat! Numai minciuni! Doamne ferește, săracu! A luat bani împrumut să își ia nu știu ce…că mai avea vreo 1.800 de euro de dat înapoi.

I-am zis ‘Du-te domne de aici! Cadou’. Ți-e milă de om și după aia? Ce, aveam eu nevoie de Strizu? Mi-a fost milă de el, să mănânce și el o pâine”, a declarat Gigi Becali.

După despărțirea de FCSB, Leo Strizu a oferit o serie de declarații care au agitat apele în tabăra „roș-albaștrilor”. Fostul tehnician al vicecampioanei susține că Mihai Stoica are o influență foarte mare în cadrul clubului și că făcea tot posibilul să îndepărteze unele persoane din staff.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed