Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu: ‘E de filme cu mafioţi’

Gigi Becali s-a dezlănţuit! A lansat un atac devastator la adresa omului lui Răzvan Burleanu.

Patronul de la FCSB a făcut afirmații dure la adresa membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Gigi Becali s-a dezlănţuit

În partida CFR Cluj-Petrolul, arbitrul Istvan Kovacs a ales să nu acorde două lovituri de pedeapsă „lupilor galbeni”, favorizând astfel formația din Gruia, opinie împărtășită și de finanțatorul roș-albaștrilor.

„Neluțu Varga e om cuminte, nu se bagă el, să se bage să răspundă, e cuminte. Eu nu cred că are vină Varga, ce se întâmplă acolo e alt fenomen și nu cred că el face. Este acolo o chestiune de rădăcină veche care greu se poate tăia și smulge rădăcina aia. Nu pot să spun ceva ce nu știu, eu doar atâta știu, că văd două lovituri de la 11 metri.

Toată lumea s-a lămurit și a spus totul despre Kovacs. Totul au spus despre arbitrajul. Am fost și eu naș, de toate am făcut în viața asta. Îmi e și rușine de păcatele pe care le-am făcut în viață, de cele lumești nu îmi e rușine, mă mândresc cu ele. Dar ca păcate în fața lui Dumnezeu îmi e rușine.

Îți spun ceva, îți dau cuvântul meu de onoare, am umblat cu tot felul de oameni, nu am făcut eu ceva dar pe la distracții ne întâlneam. Dar cum să fii om să mai ieși în stradă sau să apari tu pe terenul de fotbal să te numești Kovacs și să apari. Cum să faci așa ceva? Trebuie să zică că îmi dau demisia, să merg la biserică”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali: „E de filme cu mafioți”

De altfel, patronul de la FCSB l-a acuzat pe centralul Istvan Kovacs de faptul că acesta are afaceri imobiliare în Cluj cu oficiali ai echipei din Gruia.

„Să mă ierte lumea toată. Așa ceva? Nu ai ce să mai cauți pe un teren de iarbă. Ce cauți acolo? Până și iarba ai batjocorit-o. Vassaras, vreți să vă spun ceva? De ce l-a dat? Dar știm noi ce influențe au ei? Nu putem să știm. E ceva ce noi nu știm. Dacă am ști, cred că e de film, e de filme cu mafioți.

Dacă am ști ce fac ei, cum fac ei. Alta e să avantajezi o echipă și îi spui după că n-am putut, dar alta e ca doi de 11 metri clare ca lumina zilei să nu le dai. Asta e prea de tot, e culmea obrăzniciei, culmea tupeului, culmea la tot ce vrei. E ceva ce nu înțelegem.

Nu știm ce. E de filme cu mafioți, la ce s-a întâmplat cam așa e. A mai fost o dată, parcă tot cu el. Era Tănase în careu, se pregătea să dea la poartă și i-a dat unul în picior și a dat fault în atac. Parcă tot el a fost. Și el a zis că e fault în atac, că a făcut contact cu fundașul”, a mai afirmat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed