Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţ devastator după derby-ul cu scandal împotriva Farului: ‘Mă urăsc, mă invidiază’ + Mesaj pentru jucătorii lui Elias Charalambous

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţ devastator după derby-ul cu scandal împotriva Farului. Patronul celor de la FCSB a spus clar. Arbitrul Sebastian Colţescu a procedat corect când a dat penalty la contactul Adrian Şut-Tudor Băluţă.

Mai mult, Gigi Becali s-a enervat pe cei care au contestat lovitura de pedeapsă. Ştie de ce aceştia sunt împotriva celor de la FCSB.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

După ce a văzut Farul – FCSB 0-1, Gigi Becali a spus clar că lovitura de la 11 metri din care a marcat gruparea roș-albastră a fost corect acordată. „E problema lor, fiecare își dă cu părerea și fiecare își spune părerea lui, specialist, nespecialist. Eu spun așa, dacă sunt în careu și cineva întinde piciorul și îmi dă peste el, mă împiedica să mai alerg. Și cad. Că Șut nu a căzut teatral, el nu a mai putut să alerge.

Deci e 11 metri clar. Acum, ce spune… Nu vreau să dau nume, nu mai vreau să mă cert cu nimeni și nici nu mă interesează. Eu atât spun, îmi dă în picior și nu mai pot să alerg, e 11 metri clar. Eu sunt obișnuit acum, toată lumea e împotriva mea și toți văd ce normal și zic că e anormal la mine.

Păi trebuie să îi rupă piciorul, mă? A întins piciorul să îi dea în picior, atât cât i-a dat, dar a căzut. Nu simt că e lumea împotriva mea, nu că e concentrat ceva împotriva mea. Viziunea lor, în general. Dar nu 100%, că sunt și oameni care mă iubesc și ăia văd lucrurile normal.

Dar sunt unii care… Probabil mă urăsc, mă invidiază și ei văd totul în întuneric. Asta e ca lumina zilei, vine întinde piciorul și îi dă în picior. Ce vrei mai mult de atât. Dacă nu era, VAR spunea că nu e. Dar VAR nu s-a implicat.

De ce să mai vină VĂR când el e la 3 metri și vede că îi dă în picior. Și acum dacă vede, tot așa da. Domnule, ca acordat ușor. Ba, e sau nu e? De ce nu a zis Ilie Dumitrescu, Prunea, că nu e?”, a declarat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera nu s-a oprit aici. Le-a dat ordin jucătorilor lui Elias Charalambous. „Păi da mai avem și încă un meci în minus. Asta vreau, să ne distanțăm, să ajungem la 10, 15 puncte de locul 2. Să nu mai avem emoții, să jucăm relaxați. Și atunci nu mai niciun fel de problemă să fac fotbal”, a mai spus Becali, într-o conferinţă de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed