Gigi Becali râde de un rival! Atac uluitor la adresa unui patron din Superliga. Ce viciu ar avea

Gigi Becali râde de un rival! Atac uluitor la adresa unui patron din Superliga. S-a aflat ce viciu ar avea finanțatorul lui FC Botoșani. Latifundiarul din Pipera a spus totul după meciul de duminică.

FCSB s-a impus în fața celor de la FC Botoșani cu scorul de 3-2, în etapa #27 din Superliga. La o zi după meci, Gigi Becali a vorbit despre decizia pe care finanțatorul moldovenilor ar urma să o ia în legătură cu vinderea clubului.

Gigi Becali rade de un rival!

Valeriu Iftime, finanțatorul ultimei clasate din Superliga, a anunțat că are de gând să vândă clubul, iar Gigi Becali a reacționat.

Latifundiarul din Pipera este de părere că Iftime are potențial în orice domeniu, deoarece a fost înzestrat cu darul vorbirii. Gigi crede că acesta ar putea să facă treabă bună chiar și în politică, pe partea de administrație.

”Pe câți bani dă clubul ca să îl vândă? Trebuie să îi dea cineva bani ca să îl vândă. El e om deștept. Dacă bagi politicienii cu Iftime, are darul vorbirii.

Dacă bea o șampanie… Dacă o bea și pe a doua, e președintele Americii. E un bun fizician. Avem nevoie de oameni ca el, dar nu ca deputat, în administrație”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Valeriu Iftime, de 19 ani la FC Botoșani

Iftime, președintele Consiliului de Administrație, a preluat clubul FC Botoșani, care se afla în Liga secundă, în anul 2005, de la Consiliul Local al Botoșaniului. În prezent echipa se află pe ultima poziție în clasamentul din Superligă, are acumulate 20 de puncte, în 27 de etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed