Gigi Becali râde de Mihai Rotaru! Ce i-a transmis după ce a ratat Europa cu CSU Craiova. Adrian Mititelu, direct vizat

Gigi Becali râde de Mihai Rotaru! S-a aflat ce i-a transmis după ce a ratat Europa cu CSU Craiova. Adrian Mititelu este direct vizat.

Patronul de la FCSB a comentat pe marginea războiului dus de Mihai Rotaru cu Adrian Mititelu în ce privește supremația Craiovei.

Gigi Becali râde de Mihai Rotaru

Mai mult, Gigi Becali s-a declarat surprins de faptul că cei de la FCU Craiova s-au calificat în barajul pentru Conference League, în vreme ce formația CSU Craiova n-a obținut o astfel de performanță.

Finala barajului pentru calificarea în turul doi preliminar al Conference League se va juca între CFR Cluj și FCU Craiova în Gruia.

„M-a surprins că echipa lui Rotaru nu a prins Europa. Nu mă așteptam să mănânce bătaie acasă de la Sepsi. Și uite că acum e nenea Mititelu la un singur meci de Europa, nu Rotaru”, a afirmat Gigi Becali, conform ProSport.

Adrian Mititelu, război total cu Mihai Rotaru

Finanțatorul celor de la FCU Craiova a vorbit despre rivalii săi din fotbal, Mihai Rotaru și Sorin Cârțu, oficialii de la CSU Craiova. Despre Rotaru, Mititelu a spus că el a fost cel care i-a distrus viața, asta pentru că „l-a ținut 7 ani în foamete”.

„Ei, când dau declarații, vorbesc de parcă zici că conduc o multinațională. N-ați văzut cum vorbesc președintele lor? Că ei sunt în altă elită, că sunt net superiori. Sincer, eu încerc să nu mă bucur (n.r – pentru că CSU Craiova a ratat barajul).

Și ei s-au bucurat când ne-a bătut Sepsi cu 4-0. Am văzut ce ne-au făcut pe net și uite că li s-a întors. Am observat că de câte ori noi ne bucurăm de răul lor, ni se întâmplă și nouă. Și invers.

Echipa asta s-a inventat cum s-a inventat ca să mă omoare pe mine. Patronul lor mi-a făcut cel mai mare rău din viață, m-a ținut 7 ani în foamete și, în ciuda acestor probleme, Dumnezeu mi-a oferit șansa chiar să le iau fața pe ultima zi a campionatului”, a spus acesta.

Adrian Mititelu: „Ei au 15 milioane buget, îl umflă din an în an”

Pe lângă asta, Adrian Mititelu a acuzat că cei de la CSU Craiova beneficiază de ajutorul statului, în timp ce în cazul echipei sale nu se întâmplă asta.

Ei, care au 15 milioane buget, îl umflă din an în an. Spre deosebire de ei, eu n-am primit o bază de la primărie de 5 milioane cu 2.000 de euro pe lună. Eu a trebuit să fac baza mea. Îi spun eu că e sprijinit de stat și îi dau și lista cu ce sprijin a făcut.

El (n.r – Mihai Rotaru) văd că are treabă cu CFR-ul, că se luptă cu CFR-ul, nu cu Mititelu. El nici nu știe cum ne numim noi. Eu am încercat să vorbesc frumos, dar văd că aroganța și nasul pe sus… schimb eu placa cu ei și le spun cum stau lucrurile.

M-au enervat tare declarațiile lui Sorin Cârțu. Am fost la un pas să rup silenzio stampa. Cum să nu mă supere? Nu vă amintiți că în 2012 a fost la Adunarea Generală când s-a validat excluderea Universității Craiova? Mircea Sandu a zis celebra frază:

«Domnule Cârțu, preluați frâiele!». El a fost complicele distrugerii Universității Craiova. El a fost prieten cu toți dușmanii Universității, a iubit echipa asta doar cât a fost el în club.

Am tăcut și n-am vrut să fac scandal. Chiar am vrut să fac o pace cu Rotaru. Fiul meu a fost cel care a insistat și m-a rugat pentru binele fotbalului craiovean, dar când văd ce aroganță au… păi, stați, că vă spun eu cum stau lucrurile. Eu tot timpul am lucrat pentru corectitudine și vin niște profitori din fotbal și ne atacă pe noi. Nu e corect!”, a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Sorin Cârțu, acuzat că l-a gonit pe Ion Oblemenco

Mai mult, Mititelu a afirmat că Sorin Cârțu este persoana care l-a alungat pe Ion Oblemenco de la CSU Craiova.

„Vă spun eu de Cârțu cum era el, cum și-a bătut joc de familia colegilor lui de echipă și câte nenorociri…. cine l-a gonit pe Oblemenco din Craiova? El l-a gonit! În 1993, el l-a gonit de la club. De ce a murit în Maroc Oblemenco?

De ce n-a avut un loc la Universitatea Craiova? De ce stătatea Oblemenco ca câinele plecat? L-am văzut la un meci că se pupa cu Clara Oblemenco. Mi-a venit silă când am văzut, știind cum gândea el despre Oblemenco.

Și câte blaturi a făcut! Cârțu a fost membru al Cooperativei, dacă nu știți. E omul care a băgat Craiova în cele mai rușinoase blaturi posibile. Când era la Extensiv, vindea meciurile pe bandă rulantă. El acum vorbea de Hagi. El vorbea pentru că știe toată viața lui ce a făcut. A distrus fotbalul ca antrenor, a nenorocit echipe pe unde a fost.

A fost un mare fotbalist și punct. Din când în când, juca un meci bun și patru nu mai juca. Vine el să atace clubul meu, care clubul meu este un exemplu de luptă împotriva mafiei în fotbal și de verticalitate”, a mai afirmat Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed