Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Oferta fabuloasă primită de şeful de la FCSB. Acesta a făcut dezvăluiri complete

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Oferta fabuloasă primită de şeful de la FCSB. Acesta a făcut dezvăluiri complete. Este vorba despre una dintre proprietăţile latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali a avut o ofertă clară. A primit 23,5 milioane de euro pentru palat din partea Ambasadei Qatarului.

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă!

Dintre proprietățile lui Gigi Becali, un loc aparte îl reprezintă palatul din Aleea Alexandru. Este vorba despre o clădire aflată în imediata apropiere a Guvernului, din Piața Victoriei. Clădirea este biroul latifundiarului din Pipera, un fel de sediu neoficial al celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit că deține informații conform cărora Becali putea să vândă pe o sumă fabuloasă palatul din Aleea Alexandru. Chiar patronul de la FCSB a făcut dezvăluiri complete.

“Da, este adevărat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă dau 25 de milioane îl voi da. Agenția a venit cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint?

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, ei au venit că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis ‘bine, dacă îl vreți, ăsta-i prețul: dați 25 de milioane’. Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a declarat Gigi Becali, conform cancan.ro.

În prezent, palatul este trecut pe numele fetelor lui. Palatul din Aleea Alexandru a fost construit în 1915 și proiectul a fost realizat de arhitectul Grigore Cerchez, după modelul Muzeului Rodin din Paris. Clădirea a ajuns în proprietatea lui Gigi Becali în 2006. I-a plătit pentru el nu mai puțin de 7 milioane de euro lui Steven Auschnitt, proprietarul de la acea vreme al clădirii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed