Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Este lovitura iernii pentru şeful de la FCSB. Oferta este clară

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Este lovitura iernii pentru şeful de la FCSB. Oferta este clară pentru una dintre perlele latifundiarului din Pipera. Patronul vicecampioanei a primit o nouă ofertă importantă.

Gigi Becali l-ar putea ceda pe Andrei Cordea în Bundesliga. O echipă importantă îl vrea pe mijlocaş. A avansat deja şi o ofertă clară.

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă!

Gigi Becali are de unde alege. Tocmai a primit o ofertă din Bundesliga pentru Andrei Cordea. Fotbalistul este dorit de echipa de pe locul 14, Augsburg. Nemţii au avansat şi o sumă exactă pentru latifundiarul din Pipera, conform fanatik.ro. Augsburg a oferit trei milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în schimbul fotbalistului român

Andrei Cordea nu este dorit doar în Germania, ci şi peste Ocean. O echipă din MLS este şi ea pe urmele jucătorului. Suma oferită de către nemţi nu îl mulțumește pe patronul Gigi Becali. Acesta a declarat recent că vrea să obțină cinci milioane de euro de pe urma lui Andrei Cordea. L-a luat în vara anului trecut de la Clinceni pe doar 50.000 de euro.

„Pentru Cordea este o ofertă din America. Eu am cerut cinci milioane de euro. Să vedem, dar nu știu echipa”, a fost declarația lui Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

FCSB l-a achiziționat pe Andrei Cordea, în vara anului 2021, de la Academica Clinceni, în schimbul sumei de 50 de mii de euro. Cordea a marcat 5 goluri în 16 meciuri jucate în acest sezon din Superliga.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari