Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Este lovitura iernii pentru şeful de la FCSB. Oferta este clară

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă! Este lovitura iernii pentru şeful de la FCSB. Oferta este clară pentru una dintre perlele latifundiarului din Pipera. Patronul vicecampioanei a primit o nouă ofertă importantă.

Gigi Becali l-ar putea ceda pe Andrei Cordea în Bundesliga. O echipă importantă îl vrea pe mijlocaş. A avansat deja şi o ofertă clară.

Gigi Becali pune mâna pe o sumă uriaşă!

Gigi Becali are de unde alege. Tocmai a primit o ofertă din Bundesliga pentru Andrei Cordea. Fotbalistul este dorit de echipa de pe locul 14, Augsburg. Nemţii au avansat şi o sumă exactă pentru latifundiarul din Pipera, conform fanatik.ro. Augsburg a oferit trei milioane de euro, cu tot cu bonusuri, în schimbul fotbalistului român

Andrei Cordea nu este dorit doar în Germania, ci şi peste Ocean. O echipă din MLS este şi ea pe urmele jucătorului. Suma oferită de către nemţi nu îl mulțumește pe patronul Gigi Becali. Acesta a declarat recent că vrea să obțină cinci milioane de euro de pe urma lui Andrei Cordea. L-a luat în vara anului trecut de la Clinceni pe doar 50.000 de euro.

„Pentru Cordea este o ofertă din America. Eu am cerut cinci milioane de euro. Să vedem, dar nu știu echipa”, a fost declarația lui Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

FCSB l-a achiziționat pe Andrei Cordea, în vara anului 2021, de la Academica Clinceni, în schimbul sumei de 50 de mii de euro. Cordea a marcat 5 goluri în 16 meciuri jucate în acest sezon din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed