Gigi Becali poate câştiga o sumă uriaşă! Anunţul făcut în direct. Ar putea fi cumpărat imediat

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, poate câştiga o sumă uriaşă! Anunţul făcut în direct. Basarab Panduru a spus că Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, ar putea fi cumpărat imediat.

Vicecampioana României a câștigat cu 4-0 împotriva celor de la UTA, în runda a 13-a a campionatului, și a ajuns la o diferență de 11 puncte față de formația de pe locul doi, CFR Cluj.

Gigi Becali poate câştiga o sumă uriaşă!

Darius Olaru a marcat trei goluri în acest duel, iar Basarab Panduru, fost internațional român, a spus că jucătorul ar merita să fie transferat pe o sumă de până la cinci milioane de euro.

„Mi se pare că ar trebui cineva să dea suma, doar că nu joacă la naţională ar putea să fie un minus. Eu aş da 5 milioane pe el. Să zicem că l-ar lua Genk, să vedem dacă ar da 5 milioane.

Cred că e perfectă echipa asta pentru el. La o echipă care e pe atac ar face faţă, arată bine.

Eu îl văd în mare formă, îmi place jucătorul ăsta. Acum a dat prea multe, ai ajuns la 13 goluri sunt din calea afară de multe. Ţin minte nişte faze făcute de el în acest sezon!”, a afirmat Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

Darius Olaru joacă la FCSB din ianuarie 2020. Evaluat la 6.5 milioane de euro de site-urile specializate, fotbalistul din Mediaș mai are contract cu liderul Superligii până la sfârșitul sezonului 2027/28.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed