Gigi Becali, mesaj pentru Florinel Coman! Jucătorul s-a revoltat după meciul cu Farul. Anunţ clar al șefului de la FCSB

Gigi Becali l-a avertizat pe Florinel Coman! Jucătorul s-a revoltat după meciul cu Farul, iar șeful de la FCSB a avut o primă reacție după gestul fotbalistului.

Coman a cerut să fie schimbat spre finalul meciului cu Farul Constanța, chiar dacă nu era accidentat.

Gigi Becali, mesaj pentru Florinel Coman

Florinel Coman s-a enervat la meciul cu Farul, după ce constănțenii au marcat golul victoriei și câteva minute nu a mai dorit să joace. A cerut să fie schimbat deși nu era accidentat și inițial Elias Charalambous și Mihai Pintilii au părut extrem de surprinși. În minutul 89, fotbalistul a fost înlocuit cu Omrani.

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman și a explicat ce s-a întâmplat cu jucătorul, în direct la Fanatik. 

„El era la un moment dat singurul jucător pe teren. Noi nu mai aveam alt jucător decât pe el și poate Adrian Șut. Ăștia doi. Noi nu mai aveam alți jucători pe teren. Olaru, slab, praf. A primit o minge la mijlocul terenului. Puteam să ieșim pe contraatac, să dăm gol, numai că el a dat în aut pasa.

Florinel era supărat, avea nervi. La un moment dat venise în dreapta. Primește o minge acolo se învârte în loc, se bate cu doi și se întoarce cu fața spre centrul terenului să paseze la unul. Aveam timp să ne repliem. A și înjurat, am văzut pe buzele lui. Deci, Ovidiu Popescu, despre care am crezut că e războinic, se ascundea de minge.

De asta cred că s-a supărat. El rămăsese singur. A zis: «Nu vă mai dau mingea, nu o mai pasez că și-așa dacă v-o dau o dați în afara terenului, nu mai pasați nimic. Mă duc de unul singur să câștig». Cam așa a zis el”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed