Gigi Becali, la puşcărie?! Latifundiarul din Pipera, trimis în judecată. Ce condamnare riscă şi ce fapte ar fi comis

Gigi Becali riscă să ajungă, din nou, la puşcărie. Latifundiarul din Pipera a fost trimis în judecată. S-a aflat ce condamnare riscă milionarul, dar şi ce fapte ar fi comis în urmă cu mai mulţi ani.

Gigi Becali a comis-o din nou şi oamenii legii sunt pe urma sa. Tocmai a fost trimis în judecată.

Gigi Becali, la puşcărie?!

Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot. Acesta a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, în anul 2018. Nu avea acest drept, conform gandul.ro.

Deja a fost deschis un dosar la Judecătoria Buftea. Acesta deja a trecut și prin camera preliminară. Latifundiarul din Pipera a fost trimis în judecată marți, 3 ianuarie pentru fraudă la vot.

Omul de afaceri are deja două condamnări la activ. În 2013 a primit pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a alege și de a fi ales pe o durata de 5 ani.

Pe data de 6 octombrie 2018, omul de afaceri a trecut peste această pedeapsă complementară. A spus atunci că dreptul de a vota la referendum nu i-l poate lua nimeni, niciun judecător.

”Păi știu pentru ca am inteligență! Păi mie dacă-mi spun 1.000 de avocați ca nu am voie, eu știu ca am voie. Inteligența mea și bunul meu simț și legea firii spun ca am voie sa votez la referendum pentru mii de ani”, declara George Becali, în 2018, conform România TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed