Gigi Becali îl distruge pe Răzvan Burleanu! Atac devastator la adresa şefului FRF. Va ieşi un scandal uriaş

Gigi Becali îl distruge pe Răzvan Burleanu după ce patronul FCSB-ului a fost suspendat 6 luni! Atac devastator la adresa şefului FRF. Va ieşi un scandal uriaş. Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi.

Gigi Becali nu a fost iertat de Comisia de Disciplină și Etică după ce a provocat un protest la nivelul arbitrilor din Superliga.

Gigi Becali îl distruge pe Răzvan Burleanu!

Gigi Becali continuă să arunce cu săgeți către FRF, după suspendarea de 6 luni. Patronul Fcsb a reamintit cazul în care Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe Jenni Hermoso, după finala Cupei Mondiale de la Sydney.

„Păi şi dacă a pupat-o, ce? Şi dacă a pupat-o ce? Femeia e bărbat, bărbatul e femeie, ce a făcut, nu zic ei aşa. Ei caută şi dragostea. Ăla a pupat-o din dragoste şi ei au spus hărţuire.

Cine face asta? Numai dracii se supără între ei. Acum te iau pe hărţuire sexuală. Bine, mă, nu-i dă nimic. Vezi nebunia lumii?

Dacă se duce Burleanu şi o pupă pe Demetrescu când arbitrează? N-are voie că ia 3 ani”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Pedeapsa pentru Luis Rubiales!

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, riscă o pedeapsă de doi ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiunile de agresiune sexuală şi constrângere în cazul sărutului forţat dat jucătoarei Jenni Hermoso.

Procurorul cere pe lângă pedeapsa cu închisoarea, întreruperea definitivă a activității sportive pe toată durata pedepsei, păstrarea distanței de 200 de metri față de jucătoare și interzicerea comunicării cu aceasta.

Nici Gigi Becali nu va scăpa de interdicții pe durata perioadei de suspendare primite de la Liga Profesionistă de Fotbal. Omul de afaceri nu va fi afectat. El a ales să stea departe de meciurile echipei sale de mai mult timp.

Suspendarea dată de regulamentul Federației Române de Fotbal pentru Gigi Becali constă în:- Nu va avea voie să intre pe terenul de joc și să stea pe banca de rezerve.

”Sancţiunea de suspendare aplicată oficialilor are ca efect următoarele interdicţii: a. de a avea acces în incinta terenului de joc, în tunel,pe culoarele de acces şi la vestiarele echipelor şi ale arbitrilor;

b. de a lua loc pe banca de rezerve şi de a conduce echipa în incinta terenului de joc”, se arată în regulamentul FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed