Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul lui Gică Hagi tocmai a semnat cu FCSB. Detalii de ultimă oră din interior

FCSB și-a îndeplinit principalul obiectiv și a reușit să obțină titlul de campioană a României! La scurt timp după fiesta din Capitală, gruparea roș-albastră anunță că dă startul negocierilor în vederea noii perioade de mercato. Prin urmare, s-a aflat care este primul jucător care calcă pragul vestiarului lui Elias Charalambous.

Conform Fanatik, David Kiki a semnat deja cu roș-albaștrii și urmează să efectueze vizita medicală. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a confirmat colaborarea cu fostul jucător de la Farul Constanța.

Jucătorul lui Gica Hagi tocmai a semnat cu FCSB!

David Kiki a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat în ultimele două sezoane sub comanda lui Gică Hagi.

“Ce pot spune la ora asta, Kiki a făcut vizita medicală. Nu pot să spun mai mult. Cum a spus şi cel de la Banca Naţională, Mugur Isărescu. Eu am puterea să spun tot, dar trebuie să mă păzesc de concurenţă şi de duşmani!”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Kiki a semnat contractul ce prevede o colaborare cu FCSB pentru următorii trei ani. Fotbalistul din Benin va încasa un salariu lunar în valoare de 12.000 de euro.

Becali mai vrea să transfere doi atacanți

Risto Radunovic, de asemenea, va semna prelungirea contractului cu noua campioană. Urmează să încaseze 15.000 de euro lunar.

“Kiki vine și semnează. Pe 3 ani semnează, așa ne-am înțeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână și el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună.

Louis Munteanu e «la revedere»! Eu nu stau la licitații. Mai am un atacant din România pe care îl vreau. Doi nouari iau. Eu iau atacantul peste capul staff-ului. Doar eu îl vreau. Și îl iau să fie certitudine, nu copil. Cu Alibec nu e gata, să vedem!”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed