Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorul de Champions League care vine la FCSB. Când urmează să semneze

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Latifundiarul din Pipera a dat lovitura. Fotbalistul are o ofertă destul de mare pe masă, însă sunt șanse foarte mari să îmbrace tricoul roș-albastru, din nou.

După ce a anunțat transferul lui David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu, Gigi Becali face încă o mutare importantă.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

Se pare că ultimatumurile date în ultima perioadă l-au convins pe jucător să se întoarcă la roș-albaștri.

Florin Tănase va merge în cantonamentul roș-albaștrilor, pentru a se antrena, acolo unde așteaptă o ofertă mai bună. Jucătorul are pe masă un contract de 800.000 de euro, însă vrea să mai adauge câteva zerouri, astfel va refuza.

De aceea, Giogi Becali tinde să creadă că acesta iubește prea mult FCSB-ul și caută motiv să se întoarcă.

„Tănase o să vină săptămâna asta, să se antreneze la bază. Are o ofertă de 800.000 euro, dar dacă nu îi dă un milion nu se duce.

I-aș da minim 30.000 pe lună, sigur. Cred că e ca și luat, așa mă gândesc, nu sunt 100% totuși”, a spus latifundiarul din Pipera, potrivit fanatik.ro.

FCSB se pregătește intens de preliminariile UEFA Champions League, acolo unde, în turul 1, va întâlni pe Virtus. După care roș-albaștrii vor juca cu Maccabi Tel Aviv în turul al doilea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed