Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Jucătorii pe care îi va aduce la FCSB. Vedetele lui Gică Hagi, vizate de latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a făcut lista cu jucătorii care urmează să vină sub comanda lui Elias Charalambous! Latifundiarul din Pipera nu se încurcă în transferuri, iar vedetele lui Gică Hagi sunt vizate.

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali a declarat că urmează 7 sau 8 transferuri mari, pentru ca lotul echipei să fie pregătit de UEFA Champions League.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

În urmă cu câteva săptămânii, patronul roș-albaștrilor anunța că are un interes foarte mare pentru Denis Alibec și Louis Munteanu, și vrea să facă toate demersurile necesare pentru ca cei doi să vină la echipă.

Se pare că latifundiarul nu s-a răzgândit și cei doi încă se află pe lista de transferuri. Totuși, Gigi Becali vrea să îl transfere și pe William Baeten de la FCU Craiova, dar și încă trei fotbaliști de la echipa patronată de nașul său, în afară de Munteanu.

Constantin Grameni, Dan Sîrbu și Ionuț Cojocaru, i-au atras atenția lui Becali, potrivit sport.ro.

Însă, imediat după finalul meciului cu Farul, lui Gigi i-a fost cerută părerea despre Grameni, și dacă îl dorește la echipă. Acesta a avut un răspuns negativ. Deși de-a lungul timpului l-a văzut drept înlocuitorul lui Olaru, acum nu vrea să îl mai transfere.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed