Gigi Becali i-a șocat și pe străini! Afirmațiile șefului de la FCSB nu au trecut neobservate. Milionarul, făcut praf

Gigi Becali i-a șocat și pe străini! Afirmațiile șefului de la FCSB nu au trecut neobservate. Milionarul, făcut praf după cel mai recent scandal în care a fost implicat. Cei din presa străină nu l-au iertat.

După meciul dintre FCSB și Botoșani, scor 3-2, Gigi Becali (65 de ani) a făcut o remarcă de natură sexistă la adresa Cristinei Trandafir (41 de ani), arbitra care a fost în camera VAR la partida de pe Arena Națională.

Gigi Becali i-a șocat și pe străini!

Ea a fost cea care i-a atras atenția arbitrului central, Cătălin-Ion Buși (44 de ani), cu privire la greșelile făcute de Nana Antwi (minutul 18) și Darius Olaru (minutul 86), și apoi a decis să-i elimine din joc.

Această situație l-a supărat pe patronul FCSB-ului, care a afirmat despre Cristina Trandafir că „nu ar trebui să se implice în deciziile bărbatului”.

Reacțiile necontrolate ale lui Becali au fost semnalate și în presa internațională, care a relatat evenimentele de după meciul cu FC Botoșani.

„Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a produs indignare în România din cauza comentariilor sale sexiste la adresa Cristinei Trandafir, arbitra din camera VAR de la meciul cu Botoșani. Conducătorul fostei Steaua, Gigi Becali, este cunoscut pentru sinceritatea sa.

A demonstrat-o de nenumărate ori și este celebru pentru declarațiile sale controversate. De această dată, Becali a insultat-o pe arbitra Cristina Trandafir. Miliardarul român a fost nemulțumit că aceasta l-a chemat de 3 ori în fața monitorului VAR pe arbitrul de centru și l-a influențat în a luat deciziile. Nana Antwi și Darius Olaru au fost eliminați după intervențiile sale”, au scris jurnaliștii sloveni de la NogoMania.

Gigi Becali, patronul celor de la Steaua București (n.r.- FCSB), a jignit-o cu comentarii sexiste pe arbitra Cristina Trandafir. Aceasta a fost în camera VAR la meciul cu Botoșani, marcat de 3 eliminări”, au notat și portughezii de la A Bancada.

Gigi Becali: „Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii?”

După meciul cu FC Botoșani, Gigi Becali a spus: „De vină a fost femeia de la VAR, care nici pe ea nu sunt supărat, că aia e sora mea, se împărtășește la biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc, niciodată.

Numai că ea… îi dau un sfat acum… Nu sunt supărat pe ea, dar îi dau un sfat. Vrea să-i îndeplinească Dumnezeu cerințele, ce cere ea acolo? Să se lase de arbitraj sau să se ducă să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbați. Și îi va ajuta Dumnezeu dorințele… că știe ea la ce mă refer. Că ea vine la noi acolo la biserică, în Berceni? (n.r. – biserica din cantonamentul FCSB-ului)

Dar vezi acum? Cum să mai apară ea acum acolo? (n.r. – la biserica din Berceni) Deci nu e supărat nimeni, femeia vine la biserică, asta este, se împărtășește cu noi, este sora noastră.

Vine o femeie… bă, dacă pui femeie… vine o femeie și zice: ‘domnule, roșu’. Bă, ești nebun la cap? Lasă, bă, femeile la femei, bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții, cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii la lupta, la jocuri, mă?

Ca dovadă, bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, ea nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Dacă era ea, avea inteligență…dar femeie, ce vrei? Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful.

Bă, eu nu minimalizez femeile, că eu le iubesc mai mult ca voi. De ce le iubesc mai mult? Că eu am una și o iubesc până la moarte. Și mor în orice secundă pentru nevasta mea și pentru fetele mele”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed