Gigi Becali i-a decis soarta vedetei de la FCSB! Anunţ clar înaintea duelului cu Rapid. Elias Charalambous trebuie să ştie

Gigi Becali i-a decis soarta vedetei de la FCSB! Anunţ clar înaintea duelului cu Rapid. Elias Charalambous trebuie să ştie. Criticat dur de către latifundiarul din Pipera, Luis Phelipe a ieşit la rampă cu Petrolul.

Brazilianul venit de la Poli Iaşi a contribuit decisiv la reuşita de 3 puncte din meciul cu Petrolul. Acum, Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre jucător.

Gigi Becali i-a decis soarta vedetei de la FCSB!

Gigi Becali s-a sucit. După ce l-a făcut praf pe Luis Phelipe, acum l-a lăudat. La finalul meciului cu Petrolul, scor 1-0, latifundiarul din Pipera a vorbit despre brazilian. FCSB a ajuns la 11 meciuri consecutive fără înfrângere, opt victorii şi trei egaluri. „Am spus că mai am încredere în Luis Phelipe. Radaslavescu a recuperat mingea și Phelipe a marcat”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Brazilianul era fericit după primul său meci reuşit la FCSB, în Superliga. „Da, da, am atins balonul. Este golul meu. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez primul meu gol pentru FCSB. Este foarte important pentru mine. Aveam nevoie de acest gol pentru a căpăta mai multă încredere în mine. Arbitrul dat autogol? Nu e corect. Uită-te la video, o să vedezi că am atins mingea. E golul meu.

Trebuie să continui să muncesc mai mult, să mă antrenez mai tare. Ăsta e fotbalul. Într-o zi joci mai bine, în altele mai bine. Este normal ce face patronul (n.r. – că îi ceartă după meciuri). E echipă mare, e presiune mare. Acesta e rezultatul… trebuie să ai grijă să faci totul bine.

Toată lumea este alături de mine și acest lucru mă ajută să am încredere în mine și să încerc să dau totul meci de meci. Antrenorul mi-a spus să intru pe teren și să fac ceea ce știu să fac. M-a încurajat”, a spus Luis Phelipe la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed