Gigi Becali i-a decis soarta lui Florinel Coman! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei. Şeful celor de la FCSB a spus clar

Gigi Becali a blocat transferul lui Florinel Coman de la FCSB! Patronul grupării roș-albastre a dezvăluit o parte din discuțiile purtate în cadrul negocierilor cu arabii de la Al Duhail, formație din Qatar.

Coman beneficiază, în prezent, de o clauză în valoare de cinci milioane de euro, care urma să fie achitată de către oficialii clubului din zona arabă. Între timp, aceștia s-au răzgândit, iar transferul a fost suspendat.

Florinel Coman rămâne la FCSB!

Conform spuselor omului de afaceri din Pipera, arabii ”nu au mai dat niciun semn de viață”.

”Nu mai pleacă! Eu m-am dat peste cap? Voi, toți! Eu din respect și bun simț vă spun tot ce se întâmplă, n-am băgat nimic de la mine. Eu nu cred că puteam să cer mai mult, e publică informația cu cinci milioane, toată lumea știe.

Le-am spus toate condițiile și n-au mai dat niciun semn de viață de atunci. Părerea mea e că ei cred că puteau da pe jucător până în patru milioane.

Nu este vorba despre impresar și comision la acest transfer. Asta este părerea mea. Le-am scris toate condițiile, le-am încercuit. Nu au mai dat niciun semn de viață de atunci!

Părerea mea este că ei credeau că pot da până în 4 milioane. Ei credeau că-l scot chiar cu 3! Au nu știu ce informatori, care le spun: «Lasă, că-l dă Gigi și cu 3 milioane».

Chiar îmi părea rău că i-am pus clauză mică. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, vreau să-i dau niște bani și să-i măresc clauza. Pentru că eu cred în Florinel!

Vreau calificarea asta în Liga Campionilor, apoi ce o fi o fi. Nu mi-am dorit niciodată ceva așa mult la fotbal precum calificarea asta. Știți de ce? Pentru că majoritatea spun că așa ceva nu se mai poate. De asta îmi doresc, pentru că oamenii spun că este imposibil!”, a spus, la digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed