Andrea Compagno ştie cine îi poate lua locul la FCSB! Mesaj clar pentru Gigi Becali. Jucătorul care trebuie să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous

Andrea Compagno, fost jucător la FCSB, a analizat opțiunile disponibile pe care le are Gigi Becali în ceea ce privește următoarea fereastră de mercato și a dat verdictul. Atacantul activează, în prezent, la Tianjin Teda, unde a marcat 5 goluri în primele 7 meciuri de campionat.

Compagno nu a dat uitării fotbalul românesc și stă geană pe Superliga, mai ales pe activitatea echipelor cu care a colaborat în trecut. Italianul și-a dat cu părere despre atacanții pe care FCSB vrea să îi transfere pentru sezonul viitor.

Andrea Compagno ştie cine îi poate lua locul la FCSB!

Louis Munteanu, Florin Tănase și Denis Alibec sunt doriți de Gigi Becali.

În ceea ce îl privește pe Munteanu, roș-albaștrii se află, încă, în negocieri cu gruparea în cadrul căreia este legitimat, și anume, Fiorentina. Tănase se află la un pas de a reveni în vestiarul noii campioane, iar Alibec ar prefera să meargă la Farul Constanța.

„Toţi trei pe care i-a enumerat sunt jucători buni, cu nume, care au performat. Și Alibec ar fi potrivit, pentru că a fost la Steaua (n.r. FCSB), dar vine după o schimbare. Nu ştiu, cel mai sigur că performează poate fi Tănase, în 2-3 ani a înscris mereu cam 20 de goluri.

Dacă vrei unul care marchează sigur, cred că ar trebui să fie el, dar nu ştiu dacă el e interesat sau nu pentru că joacă în Arabia, care este un campionat foarte important, nu ştiu dacă vrea înapoi la FCSB.

Pentru FCSB ar fi bine unul să ia pe unul dintre aceşti trei jucători. Munteanu e mai tânăr, dar a jucat bine!”, a declarat Andrea Compagno, citat de orangesport.ro.

Declarațiile lui Gigi Becali

„Avem nevoie de un atacant, fie că e Louis Munteanu, fie că e Alibec. Denis a zis că e supărat, că au plâns mama și bunica lui când el a plecat de la FCSB. Eu nici nu mai țin minte. Să zică mersi! Dacă nu plângeau, o ținea pe jocuri pe calculator, nu își revenea.

Despre Tănase, pot să vă zic sigur că nu rămâne acolo. Ar avea oferte din Rusia, dacă nu îi dau 100.000, nu se duce. Probabil va veni la noi. Tănase, încă doi atacanți, negociem și cu un fundaș central, poate un fundaș stânga, să vedem cu Kiki, de șase luni este discuția, dar nu am vrut să discut!”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed