Gigi Becali, făcut praf! Un fost jucător al Stelei, dezvăluiri incredibile. Totul a devenit public

Gigi Becali, făcut praf! Un fost jucător al Stelei face dezvăluiri incredibile despre conflictul pe care l-a avut cu latifundiarul din Pipera. Patronul FCSB-ului a făcut acuzații dure la adresa acestuia.

Valeriu Răchită a vorbit despre un episod mai vechi în care a avut un conflict aprins cu Latifundiarul din Pipera din cauza unui meci, pe care, culmea, l-au câștigat.

Gigi Becali, făcut praf!

„Eu am lucrat cu Gigi Becali, dar nu mi-a schimbat numele. Gigi Becali, după un meci în 2004, a ieșit la televizor, era în perioada după ce a plecat Pițurcă, am avut un meci cu o echipă din Serbia, ne-am calificat.

Seara, când am ajuns acasă, l-am văzut pe Gigi Becali că vorbea la televizor despre mine. Zicea că am greșit la un gol și nu voi mai juca. Mie nu-mi venea să cred. A doua zi, nu m-am dus direct la antrenament, m-am dus direct la el, la birou.

Când am intrat, am avut o discuție foarte contondentă cu Gigi Becali. Este alt om față-n față de cum este la televizor. Mi-am susținut punctul de vedere foarte tare ca să zic așa, am urlat la dânsul”, a spus Valeriu Răchită la fanatik.ro.

„FCSB este Steaua”

Cu toate acestea, Valeriu Răchită a dezvăluit că a fost surprins de ultimul meci al roș-albaștrilor, în care suporterii au demonstrat că nu este nici un dubiu atunci când vine vorba cine este adevărata Steaua.

„A fost frumos! Suporterii au văzut acum care este adevărata Steaua, pentru că o echipă este certificată în funcție de numărul de suporteri.

Eu pot să spun că FCSB e Steaua și prin prisma faptului că am fost acolo în 2003, când s-au schimbat acționarii sau conducătorii. Nu s-a făcut o pauză de câțiva ani, ci s-a continuat și în acel an am jucat cu Liverpool.

Iar acum vine domnul colonel Talpan și îmi spune că n-am jucat la Steaua, că m-a păcălit Gigi Becali de fapt, dar meciul a fost Steaua-Liverpool, în fine”, a declarat Valeriu Răchită, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed