Gigi Becali face mişcarea momentului! Jucătorul care tocmai a semnat. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile

Gigi Becali face mişcarea momentului! Jucătorul care tocmai a semnat. Latifundiarul din Pipera a dat toate detaliile. Înţelegerea s-a parafat înaintea duelului celor de la FCSB cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a play-off-ului de Superliga.

Gigi Becali este sigur că nu mai are cum să piardă titlul şi încearcă asigure viitorul celor de la FCSB.

Gigi Becali face mişcarea momentului!

Gigi Becali este pe cale să-l piardă pe Florinel Coman. O echipă din Qatar a decis să plătească clauza de 5 milioane de euro a lui Florinel Coman. Pentru a nu risca să rămână şi fără Joyskim Dawa, Becali l-a convins pe fundaşul camerunez să semneze un nou contract. I-a oferit o creştere semnificativă a salariului.

Următorul pe lista lui Becali este mijlocaşul de 22 de ani Mihai Lixandru. Şi acesta ar putea primi, lunar, 15.000 de euro. „Lui Dawa i-am mărit contractul, da. Avea 12.000, acum mi se pare că are 15.000. Lixandru avea 6.000, i-am făcut 10.000 acum șase luni. Le-am zis ca după meciurile astea să-l cheme pe Lixandru și să-i mărim iar salariul după șase luni. Va avea salariu de 12.000 sau 15.000 de euro.

Lixandru e jucător de bază și îi dau ca să primească încredere. Eu îi dau responsabilitatea și încrederea„, a declarat Gigi Becali, în direct la Prima Sport.

Dawa a fost titular în 26 de meciuri din această ediţie a Superlig şi a înscris 3 goluri. Cota lui de piaţă a ajuns, luna trecută, la 1.1 milioane de euro pe Transfermarkt.

Gigi Becali e gata să facă şi transferuri cu care să se lupte pentru un loc în grupele Champions League. Denis Alibec, Alexandru Mitriţă, Louis Munteanu, Mihai Popescu şi Rafa Mujica sunt jucătorii aflaţi pe lista scurtă a FCSB-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed