Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman! De ce nu a plecat, de fapt, de la FCSB. A declanşat scandalul în direct

Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman, cel mai în formă jucător al campioanei din Superliga! De ce nu a plecat, de fapt, de la FCSB, așa cum se anunțase. Un fost fotbalist a intervenit și a declanşat scandalul în direct.

Florinel Coman, mijlocașul de top al lui FCSB s-a aflat pe lista de transferuri al celor de la Al-Duhail. Nimic nu părea să blocheze transferul jucătorului, însă lucrurile nu s-au terminat așa cum s-au așteptat și totul a picat.

Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman!

Reprezentanții grupării din Qatar au venit chiar la București pentru a negocia cu Gigi Becali, dar se pare că nu au acceptat condițiile. Qatarezii au fost împotriva clauzei de reziliere în valoare de 5 milioane de euro a lui Coman, iar variantele propuse de finanțatorul FCSB-ului nu au fost pe placul lor. Al-Duhail s-a îndreptat spre alt jucător și a bătut palma cu Luis Alberto (31 de ani), de la Lazio.

Ionel Dănciulescu, fostul atacant al lui Dinamo, a criticat modul în care au procedat reprezentanții clubului din Qatar la negocierile de la București.

”Eu nu înțeleg tam-tam-ul făcut de cei din Qatar. Bă, dacă vrei să iei un jucător care are clauză, nu-l iei? Te mai milogești la un milion de euro? Plătește clauza și îl iei. Nu au fost serioși. Nu au tratat ca un club serios.”, a declarat Ionel Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Anton Petrea, antrenor care a lucrat cu Coman la FCSB, crede că acesta va avea multe oferte pe viitor, nu doar din țările arabe, dacă va continua să-și vadă doar de joc.

”Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului). Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a spus Anton Petrea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed